Ugens frokostmenuer
Se ugens menu for Almanak, Den grønne, Det velkendte samt Portionspakket frokost her.
Ugens menu 45 + 46
- 
                                        
mandag 03 nov, 2025
 - 
                                        
tirsdag 04 nov, 2025
 - 
                                        
onsdag 05 nov, 2025
 - 
                                        
torsdag 06 nov, 2025
 - 
                                        
fredag 07 nov, 2025
 - 
                                        
mandag 10 nov, 2025
 - 
                                        
tirsdag 11 nov, 2025
 - 
                                        
onsdag 12 nov, 2025
 - 
                                        
torsdag 13 nov, 2025
 - 
                                        
fredag 14 nov, 2025
 
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: dakbokkeumtang – koreansk gryderet med kylling og kartofler.                                                                    
Vegetarisk/vegansk: koreansk gryderet med tofu og kartofler.                                                                    
Tilbehør: brune kortkornede ris.                                                                    
Søde og syltede ingefær.                                                                    
                                                            
Delikatesser
"Three cup pork" - nakkefilet marineret i sesam, soya og eddike. Serveret med sød mayonnaise, syltet råkost, koriander og sesam (1, 3).                                                                    
Kogte økologiske æg, dild, edamamecreme, kinaradiser med gurkemeje og ristet boghvede (3).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Nudler, gulerødder, bønnespirer, blomkål, vandkastanjer, koriander, agurker og miso dressing (1).                                                                    
Rød spidskål, shiso, spinat, frisée, ananas og peanuts (8).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Let maltet brød (1).                                                                    
                                                            
Den ene lune ret
Vegetarisk/vegansk: koreansk gryderet med tofu og kartofler.                                                                    
Brune kortkornede ris.                                                                    
Søde og syltede ingefær.                                                                    
                                                            
Den anden lune ret
Stegt broccoli, forårsløg, pak choi.                                                                    
Kimchi af kinakål, gulerødder, porrer og kinaradiser (1).                                                                    
Marinerede og dampede bønnespirer.                                                                    
                                                            
Desuden - det kolde
Bagte kål, sesamfrø, shiso spirer og aioli med yuzu (3).                                                                    
Edamamecreme toppet med misogrillede østershatte og hakkede peanuts (1, 8).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Nudler, gulerødder, bønnespirer, blomkål, vandkastanjer, koriander, agurker og miso dressing (1).                                                                    
Rød spidskål, shiso, spinat, frisée, ananas og peanuts (8).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Let maltet brød (1).                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: rød karry med kylling, bambus, gulerødder, peberfrugter og kokosmælk.                                                                        
(fisk)
                                                                    
Vegetarisk/vegansk: rød karry med lollands rosiner, bambus, gulerødder, peberfrugter og kokosmælk.                                                                    
Tilbehør: jasminris.                                                                    
                                                            
Delikatesser
Hamburgerryg med italiensksalat og rødløg (7, 3, 1).                                                                    
Vitello tonnato - kalvesteg med tuncreme og kapers (3, 7).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Stegt romanesco med peberfrugter, cherrytomater, forårsløg og sød chilidressing. Toppet med ristede cashewnødder (1, 8).                                                                    
Slaw af rød spidskål med revet gulerødder og forårsløg vendt med thai citrusdressing.                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Let maltet brød (1).                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: rød karry med kylling, bambus, gulerødder, peberfrugter og kokosmælk.                                                                    
Vegetarisk/vegansk: rød karry med kikærter, bambus, gulerødder, peberfrugter og kokosmælk.                                                                    
Tilbehør: jasminris.                                                                    
                                                            
Delikatesser
Sønderjysk spegepølse af gris med pickles og rødløg.                                                                    
Laksesalat med kapers, rødløg, æble og dild  (3, 7).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Stegt romanesco med peberfrugter, cherrytomater, forårsløg og sød chilidressing. Toppet med ristede cashewnødder (1, 8).                                                                    
Slaw af rød spidskål med revet gulerødder og forårsløg vendt med thai citrusdressing.                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Surdejsbrød med fuldkorn, sesam og peanuts (1, 8).                                                                    
                                                            
Menuen er ikke tilgængelig.
Varme retter
Alm./halal: dakbokkeumtang – koreansk gryderet med kylling og kartofler.                                                                    
Vegetarisk/vegansk: koreansk gryderet med tofu og kartofler.                                                                    
Tilbehør: brune kortkornede ris. Søde og syltede ingefær.                                                                    
Stegt broccoli, forårsløg, pak choi.                                                                    
Kimchi af kinakål, gulerødder, porrer og kinaradiser (1).                                                                    
Marinerede og dampede bønnespirer.                                                                    
                                                            
Kolde retter
Bagte kål, sesamfrø, shiso spirer og aioli med yuzu (3).                                                                    
Edamamecreme toppet med misogrillede østershatte og hakkede peanuts (1, 8).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Nudler, gulerødder, bønnespirer, blomkål, vandkastanjer, koriander, agurker og miso dressing (1).                                                                    
Rød spidskål, shiso, spinat, frisée, ananas og peanuts (8).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Let maltet brød (1).                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm.: kæber af gris braiseret i porter, urter og fond (1, 7).                                                                    
Vegetarisk/vegansk: bourguignon med bede og brune ærter fra Nakskov.                                                                    
Halal: oksebavette, urter og fond.                                                                    
Tilbehør: kartoffelmos (7).                                                                    
Syltede rødløg.                                                                    
Skåret purløg.                                                                    
                                                            
Delikatesser
Stegt kylling med dijonnaise, sauerkraut, cornichoner og mizuna (3).                                                                    
Gulerodstatar med syltede grøntsager, kapers, purløg og friskostecreme (7).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Bagte pastinakker, syltede jordskokker, belugalinser, estragon og ristede mandler (8).                                                                    
Romaine, radicchio, sultana, appelsin og mynte.                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Fransk landbrød (1).                                                                    
                                                            
Den ene lune ret
Vegetarisk/vegansk: bourguignon med bede og brune ærter fra Nakskov.                                                                    
Kartoffelmos (7).                                                                    
Syltede rødløg.                                                                    
                                                            
Den anden lune ret
Ristede flerfarvet gulerødder vendt i koldpresset rapsolie og dulce.                                                                    
Grove brødkrummer ristet med smør og merian (1, 7).                                                                    
Skåret purløg.                                                                    
                                                            
Desuden - det kolde
Bagte græskar med friskost, syltede kumquats, rucola og valnødder (8, 7).                                                                    
Cremet æggesalat med æbler, glaskål og dild (3, 7).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Bagte pastinakker, syltede jordskokker, belugalinser, estragon, æble og ristede mandler (8).                                                                    
Romaine, radicchio, sultana, appelsin og mynte.                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Fransk landbrød (1).                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm.: hamburgerryg med stuvet ærter og gulerødder (1 stk. pr. person) (7).                                                                    
Vegetarisk: tærte med selleri puré, karamelliseret løg, champignon (7, 3, 1). Vegansk: tærte med selleri puré, karamelliserede løg, champignon (1).                                                                    
Halal: kalkuncuvette med stuvede ærter og gulerødder (1 stk. pr. person) (7).                                                                    
Tilbehør: dampede kartofler.                                                                    
                                                            
Delikatesser
Paté af gris med skovsvampe, rødløgsrelish og fennikel crudite (1, 7, 3).                                                                    
Kalkunpastrami med agurker, løvstikke, blomkål og havtornremoulade.                                                                    
                                                            
Dagens salater
Perlebyg med grønkål, æbler, rødløg, persille og salatost (1, 7).                                                                    
Cantaloup med hjertesalat, radicchio, kandiseret valnødder og granatæblekerner (8).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Fransk landbrød (1).                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm.: hamburgerryg med stuvede ærter og gulerødder (1 stk. pr. person) (7).                                                                    
Vegetarisk: bagt blomkål på selleripuré med stegt løg, champignon (7).                                                                    
Vegansk: bagt blomkål på selleripuré med stegt løg, champignon.                                                                    
Halal: kalkun cuvette med stuvede ærter og gulerødder (1 stk. pr. person) (7).                                                                    
Topping: syltede asier.                                                                    
Tilbehør: kogte kartofler med havsalt.                                                                    
                                                            
Delikatesser
Kyllingeterrine med rødløgsrelish og fennikel crudite (1, 7, 3).                                                                    
Cremet æggesalat (3, 7).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Perlebyg med grønkål, æbler, rødløg, persille og salatost (1, 7).                                                                    
Iceberg, rucola og gulerødder toppet med ristede solsikkekerner.                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Surdejsbrød med grahamsmel og gulerødder (1).                                                                    
                                                            
Menuen er ikke tilgængelig.
Varme retter
Alm.: kæber af gris braiseret i porter, urter og fond (1, 7).                                                                    
Vegetarisk/vegansk: bourguignon med bede og brune ærter fra Nakskov.                                                                    
Halal: oksebavette, urter og fond.                                                                    
Tilbehør: kartoffelmos (7). Syltede rødløg.                                                                    
Ristede flerfarvet gulerødder vendt i koldpresset rapsolie og dulce.                                                                    
Grove brødkrummer ristet med smør og merian (1, 7).                                                                    
Skåret purløg.                                                                    
                                                            
Kolde retter
Bagte græskar med friskost, syltede kumquats, rucola og valnødder (8, 7).                                                                    
Cremet æggesalat med æbler, glaskål og dild (3, 7).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Bagte pastinakker, syltede jordskokker, belugalinser, estragon, æble og ristede mandler (8).                                                                    
Romaine, radicchio, sultana, appelsin og mynte.                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Fransk landbrød (1).                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: bagte kyllingeoverlår i bouillon af porre, kartofler, bladselleri, spidskommen, hvidløg og saltede citroner. Toppet med hakkede mandler og ristet sesam (1 stk. pr. person) (8).                                                                    
Vegetarisk/vegansk: kofte af aubergine, squash, soltørrede tomater i bouillon af porre, kartofler, bladselleri, spidskommen, hvidløg og saltede citroner. Toppet med hakkede mandler og ristet sesam (8).                                                                    
Tilbehør: fin bulgur (1).                                                                    
Toppings: soltørrede tomater, citronskal og persille.                                                                    
Yoghurt tilsmagt med mynte og koriander (7).                                                                    
                                                            
Delikatesser
Grillet okse med baba ganoush, syltede grønne tomater, pinjekerner og urtesalat (8).                                                                    
Hummus, oliven, tomater, syltede og grillede peberfrugter.                                                                    
                                                            
Dagens salater
Quinoa, tomater, agurker, peberfrugter, løg, persille, koriander, rosiner, hvidløg og citron.                                                                    
Rødkål, rødløg, sumak, syltede chili og tyrkisk ost (7).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Ølbrød uden kerner (1).                                                                    
                                                            
Dagens shot
Agurk, æble og squash.                                                                    
                                                            
Den ene lune ret
Vegetarisk/vegansk: kofte af aubergine, squash, soltørrede tomater i bouillon af porre, kartofler, bladselleri, spidskommen, hvidløg og saltede citroner. Toppet med hakkede mandler og ristet sesam (8).                                                                    
Fin bulgur (1).                                                                    
Yoghurt tilsmagt med mynte og koriander (7).                                                                    
Soltørrede tomater, citronskal og persille.                                                                    
                                                            
Den anden lune ret
Grillede aubergine vendt i harissa.                                                                    
Olivensalat med granatæble.                                                                    
                                                            
Desuden - det kolde
Bagte blomkål med masabacha.                                                                    
Muhammara - indeholder valnødder (8).                                                                    
Fladbrød (1).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Quinoa, tomater, agurker, peberfrugter, løg, persille, koriander, rosiner, granatæble, hvidløg og citron.                                                                    
Rødkål, rødløg, sumak, syltede chili og tyrkisk ost (7).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Ølbrød uden kerner (1).                                                                    
                                                            
Dagens shot
Agurk, æble og squash.                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm.: stroganoff af oksetykkam med bacon, gulerødder, perleløg og champignoner (7).                                                                    
Vegetarisk/vegansk: stegte gnocchi med grillede majs, rødløg, courgetter, bagte cherrytomater og citronolie (1).                                                                    
Halal: stroganoff af oksetykkam, gulerødder, perleløg og champignoner (7).                                                                    
Tilbehør: pasta pappardelle (1).                                                                    
                                                            
Delikatesser
Skalddyrssalat med rejer, surimi, krebs, bladselleri, asparges og dild (2, 7, 1, 3).                                                                    
Kartofler med karrycreme, bacon og syltede radiser (7, 3).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Rød quinoa og Meyers sorte bønner, agurker, peberfrugter og mango vendt med lime samt riset sesamolie.                                                                    
Hjertesalat med radiser og agurker. Hertil avocadodressing (7, 3).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Ølbrød uden kerner (1).                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm.: stroganoff af oksetykkam med bacon, gulerødder, perleløg og champignoner (7).                                                                    
Vegetarisk/vegansk: stegte gnocchi med grillede majs, rødløg, courgetter, bagte cherrytomater og citronolie (1).                                                                    
Halal: stroganoff af oksetykkam med gulerødder, perleløg og champignoner (7).                                                                    
Tilbehør: pasta med urteolie (1).                                                                    
                                                            
Delikatesser
Rejersalat med bladselleri, asparges og dild (2, 7, 1, 3).                                                                    
Salami af okse med tartarsauce og drueagurker (3).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Rød quinoa og Meyers sorte bønner med agurker, peberfrugter og mango vendt med lime samt riset sesamolie.                                                                    
Hjertesalat med radiser og agurker. Hertil avocadodressing (7, 3).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Focaccia med soltørrede tomater og rosmarinolie (1).                                                                    
                                                            
Menuen er ikke tilgængelig.
Varme retter
Alm./halal: bagte kyllingeoverlår i bouillon af porre, kartofler, bladselleri, spidskommen, hvidløg og saltede citroner. Toppet med hakkede mandler og ristet sesam (1 stk. pr. person) (8).                                                                    
Vegetarisk/vegansk: kofte af aubergine, squash, soltørrede tomater i bouillon af porre, kartofler, bladselleri, spidskommen, hvidløg og saltede citroner. Toppet med hakkede mandler og ristet sesam (8).                                                                    
Toppings: soltørrede tomater, citronskal og persille.                                                                    
Tilbehør: fin bulgur (1). Yoghurt tilsmagt med mynte og koriander (7).                                                                    
Grillede aubergine vendt i harissa.                                                                    
Olivensalat med granatæble.                                                                    
                                                            
Kolde retter
Bagte blomkål med masabacha.                                                                    
Muhammara - indeholder valnødder (8).                                                                    
Fladbrød (1).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Quinoa, tomater, agurker, peberfrugter, løg, persille, koriander, rosiner, granatæble, hvidløg og citron.                                                                    
Rødkål, rødløg, sumak, syltede chili og tyrkisk ost (7).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Ølbrød uden kerner (1).                                                                    
                                                            
Dagens shot
Agurk, æble og squash.                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm.: jamaicansk karrygryderet af gris med kokos, black eyed peas, grønkål, kartofler, løg og peberfrugter.                                                                    
Vegetarisk/vegansk: jamaicansk karrygryderet med kokos, black eyed peas, grønkål, kartofler, løg og peberfrugter.                                                                    
Halal: jamaicansk karrygryderet af kalkun med kokos, black eyed peas, grønkål, kartofler, løg og peberfrugt.                                                                    
Tilbehør: ris med tomater.                                                                    
Toppings: rød chili og forårsløg.                                                                    
Chimichurri.                                                                    
                                                            
Delikatesser
Sprængt okse med ananassalsa, chipotle mayonnaise og urtesalat (3).                                                                    
Tunsalat med majs, syltede grøntsager, peberfrugter og creme (3, 7).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Søde kartofler, græskar, kamut, gule peber, forårsløg, koriander og røget chilivinaigrette (1) .                                                                    
Coleslaw af gulerødder og spidskål (1, 3, 7).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Brød med soltørrede tomater (1).                                                                    
                                                            
Torsdagssødt
Appelsinchokolademousse med hasselnøddecrumble - indeholder hasselnødder (3, 7, 8).                                                                    
                                                            
Den ene lune ret
Vegetarisk/vegansk: jamaicansk karrygryderet med kokos, black eyed peas, grønkål, kartofler, løg og peberfrugter.                                                                    
Ris med tomater.                                                                    
Chimichurri.                                                                    
Rød chili og forårsløg.                                                                    
                                                            
Den anden lune ret
Krydret og grov butternutmos (7).                                                                        
(laktose)
                                                                    
Karamelliserede rødløg med æbleeddike og chili.                                                                    
Puffede vilde ris og ristet kokos vendt i hvidløgssalt.                                                                    
                                                            
Desuden - det kolde
Grøn ærtehummus toppet med kogte øko æg, grillede majs, avocado og mangodressing (3).                                                                    
Caribbean jackfrugt salat - indeholder peanuts (1, 8).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Søde kartofler, græskar, kamut, gule peber, forårsløg, koriander, limesyltede rødløg og røget chilivinaigrette (1) .                                                                    
Coleslaw af gulerødder og spidskål (1, 3, 7).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Brød med soltørrede tomater (1).                                                                    
                                                            
Torsdagssødt
Appelsinchokolademousse med hasselnøddecrumble - indeholder hasselnødder (3, 7, 8).                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm.: frikadeller (1, 7).                                                                    
Vegetarisk/vegansk: deller.                                                                    
Halal: frikadeller lavet på kylling (1, 7).                                                                    
Tilbehør: kartoffelsalat med majs, bladselleri, persille, grov sennepscreme (7, 3).                                                                    
Topping: syltede agurker.                                                                    
                                                            
Delikatesser
Kyllingebryst med hummus og syltede græskar.                                                                    
Gammeldags oksesteg med waldorfsalat og ristede valnødder (7, 3, 8).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Kikærter med stegt squash, peberfrugter samt forårsløg vendt i gremolata.                                                                    
Gulerodsråkost med appelsin og rosiner.                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Brød med soltørrede tomater (1).                                                                    
                                                            
Torsdagssødt
Appelsinchokolademousse med hasselnøddecrumble - indeholder hasselnødder (3, 7, 8).                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm.: frikadeller (1, 7).                                                                    
Vegetarisk/vegansk: deller.                                                                    
Halal: kyllingedeller (1, 7).                                                                    
Topping: syltede agurker.                                                                    
Tilbehør: kartoffelsalat med majs, bladselleri, persille, grov sennepscreme (7, 3).                                                                    
                                                            
Delikatesser
Kyllingebryst med hummus og syltet græskar.                                                                    
Æggekage med spinat og feta serveret med tomatkompot (7, 3).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Kikærter med stegte squash, peberfugter samt forårsløg vendt i gremolata.                                                                    
Gulerodsråkost med appelsin og rosiner.                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Surdejsbrød med ølandshvede (1).                                                                    
                                                            
Torsdagssødt
Drømmekage (1, 3, 7, 8).                                                                    
                                                            
Menuen er ikke tilgængelig.
Varme retter
Alm.: jamaicansk karrygryderet af gris med kokos, black eyed peas, grønkål, kartofler, løg og peberfrugter.                                                                    
Vegetarisk/vegansk: jamaicansk karrygryderet med kokos, black eyed peas, grønkål, kartofler, løg og peberfrugter.                                                                    
Halal: jamaicansk karrygryderet af kalkun med kokos, black eyed peas, grønkål, kartofler, løg og peberfrugt.                                                                    
Toppings: rød chili og forårsløg.                                                                    
Tilbehør: ris med tomater. Chimichurri.                                                                    
Krydret og grov butternutmos (7).                                                                        
(laktose)
                                                                    
Karamelliserede rødløg med æbleeddike og chili.                                                                    
Puffede vilde ris og ristet kokos vendt i hvidløgssalt.                                                                    
                                                            
Kolde retter
Grøn ærtehummus toppet med kogte øko æg, grillede majs, avocado og mangodressing (3).                                                                    
Caribbean jackfrugt salat - indeholder peanuts (1, 8).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Søde kartofler, græskar, kamut, gule peber, forårsløg, koriander, limesyltede rødløg og røget chilivinaigrette (1) .                                                                    
Coleslaw af gulerødder og spidskål (1, 3, 7).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Brød med soltørrede tomater (1).                                                                    
                                                            
Torsdagssødt
Appelsinchokolademousse med hasselnøddecrumble - indeholder hasselnødder (3, 7, 8).                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: bøfsandwich med hakkebøf og brun sovs (1 stk. pr. person) (7).                                                                    
Vegetarisk: sandwich med selleribøf og brun sovs (7).                                                                    
Vegansk: sandwich med selleribøf og brunsovs.                                                                    
Tilbehør: burgerbolle (1, 3, 7).                                                                    
Topping: ristede løg (1).                                                                    
Remoulade (1, 3).                                                                    
Agurkesalat.                                                                    
                                                            
Delikatesser
Frikadellepålæg af gris med estragoncreme og syltet rødkål (1, 3, 7).                                                                    
Makrel i tomat med mayonnaise, rødløg, dild og karse (3).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Cremet kartoffelsalat med forårsløg, cornichoner og persille (3, 7).                                                                    
Hjertesalat, julesalat, rå jordskokker, æbler, kørvel og hasselnødder (8).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Burgerboller (1, 3, 7).                                                                    
                                                            
Den ene lune ret
Vegetarisk: sandwich med selleribøf og brun sovs (7).                                                                    
Vegansk: sandwich med selleribøf og brun sovs.                                                                    
Burgerbolle (1, 3, 7).                                                                    
Remoulade (1, 3).                                                                    
Ristede løg (1).                                                                    
                                                            
Den anden lune ret
Oven fries af økologiske kartofler.                                                                    
Agurkesalat.                                                                    
Aioli med confiterede hvidløg (3).                                                                    
                                                            
Desuden - det kolde
Romanescokål, blomkålspuré og mandler (8).                                                                    
Skorzonerrodssalat med ærter, gulerødder og syltede perleløg (3, 7).                                                                    
Bananmilkshake med chokoladestykker (7).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Cremet kartoffelsalat med forårsløg, cornichoner og persille (3, 7).                                                                    
Hjertesalat, julesalat, rå jordskokker, æbler, kørvel og hasselnødder (8).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Burgerboller (1, 3, 7).                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: høns i asparges (7).                                                                    
Vegetarisk/vegansk: jordskokker, rødløg, spinat og asparges i veloté.                                                                    
Tilbehør: tarteletter (2 stk. pr. person) (1).                                                                    
Topping: persille.                                                                    
                                                            
Delikatesser
Karrysild med kapers, æbler og rødløg (7, 3).                                                                    
Salami af okse med tartarsauce og drueagurker (3).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Salat af knoldselleri, bladselleri, grønne æbler, røde druer og savoykål vendt i waldorfdressing. Toppet med ristede valnødder (8, 7, 3).                                                                    
Grønsalat med ristede græskarkerner. Hertil mormordressing (7).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Solsikkebrød (1).                                                                    
                                                            
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: høns i asparges (7).                                                                    
Vegetarisk/vegansk: jordskokker, rødløg, spinat og asparges i veloté.                                                                    
Topping: persille.                                                                    
Tilbehør: tarteletter (2 stk. pr. person) (1).                                                                    
                                                            
Delikatesser
Karrysild med kapers, æbler og rødløg (7, 3).                                                                    
Gammeldags oksesteg med waldorfsalat og ristede valnødder (7, 3, 8).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Knoldselleri, bladselleri, grønne æbler, røde druer og savoykål vendt i waldorfdressing. Toppet med ristede valnødder (8, 7, 3).                                                                    
Grønsalat med ristede græskarkerner. Hertil mormordressing (7).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Surdejsbrød med fuldkornshvede og hvedekerner (1).                                                                    
                                                            
Menuen er ikke tilgængelig.
Varme retter
Alm./halal: bøfsandwich med hakkebøf og brun sovs (1 stk. pr. person) (7).                                                                    
Vegetarisk: sandwich med selleribøf og brun sovs (7).                                                                    
Vegansk: sandwich med selleribøf og brunsovs.                                                                    
Topping: ristede løg (1).                                                                    
Tilbehør: burgerbolle (1, 3, 7). Remoulade (1, 3).                                                                    
Oven fries af økologiske kartofler.                                                                    
Agurkesalat.                                                                    
Aioli med confiterede hvidløg (3).                                                                    
                                                            
Kolde retter
Romanescokål, blomkålspuré og mandler (8).                                                                    
Skorzonerrodssalat med ærter, gulerødder og syltede perleløg (3, 7).                                                                    
Bananmilkshake med chokoladestykker (7).                                                                    
                                                            
Dagens salater
Cremet kartoffelsalat med forårsløg, cornichoner og persille (3, 7).                                                                    
Hjertesalat, julesalat, rå jordskokker, æbler, kørvel og hasselnødder (8).                                                                    
                                                            
Brød
Økologisk rugbrød (1).                                                                    
Burgerboller (1, 3, 7).                                                                    
                                                            
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.