BAGGRUND
Plandent blev B Corp-certificeret i oktober 2023 og søgte en frokostleverandør, der med afsæt i fælles værdier kunne skabe en frokostoplevelse med fokus på smag og bæredygtighed. Samtidig ønskede Plandent at sætte fokus på, hvordan man kan højne medarbejdertrivsel gennem teambuilding, og derfor engagerede de Meyers til at afholde en kokke-uge for deres medarbejdere:
”Det er meningsfuldt for os at have tema-uger som denne, fordi maden giver tilhørsforhold, et rum for fællesskab og engagement”, fortæller CEO i Plandent, Dennis Hindsberg, og uddyber:
”At være sammen i køkkenet giver mulighed for at tale med kollegerne om nye emner og knytte nye bånd, for alle er ligestillede med forklæderne på. Som direktør giver jeg gerne medarbejderne fri til dette, fordi det er en investering i medarbejdernes trivsel - og glade medarbejdere giver jo som bekendt glade kunder”.
Til kokke-ugen blev 25 kollegaer fordelt på hold à 5 personer og tilberedte hver dag frokost til deres 60 kollegaer på Plandents hovedsæde i Vallensbæk. Alle deltagerne fik fri fra deres respektive opgaver den formiddag, hvor de var i køkkenet, og om fredagen sluttede ugen af med manér, da Claus Meyer selv var med i køkkenet på lige fod med kokke og kolleger fra Plandent:
”ESG- og CSR-mål kan indimellem virke abstrakte, men en tema-uge som denne er et smukt eksempel på, hvordan vi sammen kan sætte fokus på grøn mad og bæredygtighed – ikke bare på arbejdspladsen, men også når medarbejderne tager deres nye viden med hjem til familien. Som virksomhed er vi glade for - sammen med Claus og de dygtige kokke fra Meyers Madhus - at kunne skabe bæredygtige ringe i vandet”, fortæller Dennis Hindsberg.