På vej mod B-corp certificering

I 2021 har vi påbegyndt en dokumentation af vores bæredygtighedsindsats med henblik på at opnå B Corp certificering.

B Corp certificering er en global standard for, hvilken forskel en virksomhed gør for samfundet. Som certificeret B Corp forpligter man sig til at leve op til høje standarder både socialt, miljømæssigt og i forhold til gennemsigtighed. Og til at dokumentere, at der er handling bag ordene. Der er i dag mere end 4000 B Corp certificerede virksomheder i verden, heriblandt knap 30 danske.

Vi er i skrivende stund færdig med den såkaldte ’assesment’-fase, hvor der er redegjort for 375 parametre indenfor områder som governance, medarbejderforhold, samfundsfællesskab, miljø og klima. Når certificeringen efter planen kommer i hus senere i 2022, bliver Meyers den første store B Corp-certificerede fødevare-virksomhed i Norden.

B Corps bruger kerneforretningen som løftestang til at skabe positiv samfundsforandring til fordel for verden og for bundlinjen og lever op til højere standarder både socialt, miljømæssigt og i forhold til gennemsigtighed. Det betyder, at B Corps ikke blot konkurrerer om at være den bedste virksomhed i verden – men den bedste virksomhed for verden.