Book bord
DET SKER I NOV & DEC 
  • Advents-søndage

    Lune æbleskiver, hjemmelavet glögg med masser af krydderier og kærlighed, juletræer fra Lolland og events og aktiviteter, der lader julestemningen sætte sig. Nu er det jul på Fasangården.


    Hver søndag advent og dagene op til jul vil Fasangårdens gårdsplads i Frederiksberg Have summe af liv og dufte af varm glögg lavet på alt det gode og æbleskiver vendt og formet i køkkenet. Kirstineberg sælger traditionen tro lollandske juletræer, og hele herligheden toppes med et eventprogram, der varierer fra gang til gang.

    Fasangårdens restaurant er åben for frokostgæster.

    Gå forbi havens petanquebane og tag et slag petanque. 

     

program

Søndag den 28. november

Kl. 12.00: Fasangården åbner med glögg, æbleskiver og juletræer fra Kirstineberg hele dagen.
Kl. 15.30: Juletræstænding af Claus Meyer og Malte Ebert.
Kl. 15.30-16.15: Julekor med Harmonize.
Kl. 16.30: Tak for i dag.

Søndag den 5. december

Kl. 12.00: Fasangården åbner med glögg, æbleskiver og juletræer fra Kirstineberg hele dagen.
Kl. 14:00-15:00: Frederiksberg Destilleri på besøg - snapsetricks og historier.
Kl. 16.30: Tak for i dag.

Søndag den 12. december

Kl. 12.00: Fasangården åbner med glögg, æbleskiver, lucia-brød og juletræer fra Kirstineberg hele dagen.
Kl. 15.30: Luciaoptog og sang med Schola Cantorums Kvindekor (Frederiksberg Sogn).
Kl. 16.30: Tak for i dag.

Søndag den 19. december

Kl. 12.00: Fasangården åbner med glögg, æbleskiver og juletræer fra Kirstineberg hele dagen
Kl. 12:00-14:00 Nordvildt på besøg - udskæring af et dådyr.
Kl. 14.30-15.00: Jytte Abildstrøm læser højt af et juleeventyr.
Kl. 16.30: Tak for i dag.

Tirsdag den 21. - torsdag den 23. december

Kl. 12.00-16.30: Glögg, æbleskiver og juletræer fra Kirstineberg

 

  • Nytår 2021

    Hold nytår på Fasangården. Vi vil gøre vores bedste for at I har det fantastisk i årets sidste timer og kl. 23.00 siger vi tak for i aften og følger jer ud af haven. 

    MENUEN

    Gougères – havgus – heltrogn
    Æbleskiver – efterårstrøfler – Lardo fra Troldgaarden
    Taskekrabbe – glaskål – kærnemælk
    Østers – nam jim

    Torsk – Champagne Blanquette – sennepsplanter fra lammefjorden 
    Ravioli – hvid trøffel – wrängback ost
    Dådyr Wellington  
    Caviar dessert – hasselnøddeis
    Kaffe/Te – Petit four
    Kransekage & Prosecco til at tage videre ud i natten. 

    1295,- per person. 

    Der vil være mulighed for at vælge vinmenu som er strikket sammen til menuen, men det vil også være muligt at shoppe løs i vinkortet og/eller bestille drinks.

    Der tages ikke hensyn til allergier på denne dag.

    Book bord.

  • fire serveringer

    hver tirsdag

    Som noget nyt inviterer vi indenfor til studentertirsdage. Vi har sammensat en menu særligt til studerende, som er gældende hver tirsdag aften, og som blot kræver medbragt studiekort. 

    Snack & 3 retters menu 
    (Forret - mellemret - hovedret)

    395,- pr person

    Inklusiv vinmenu 
    750,- pr person 

    Tilbuddet kan vælges på tirsdage når man booker bord.