Book bord

Restaurant i Frederiksberg Have.

Gå à la carte eller vælg en af vores faste julemenuer.

 Allergier/spisevaner bedes meldes inden ankomst.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på gården.

  • Advent på gården

    Traditionen tro kan du alle adventssøndage varme dig på hjemmelavet gløgg og æbleskiver i gårdhaven.

     

    Vi får også besøg af Claus Meyer og Poul Joachim Stender, som tænder juletræet, Jytte Vikkelsøe fortæller om kærlighed, julemanden deler slik ud og så kan du høre live-jazz og få tips til julens vine. 

     

    I stuerne serverer vi en 'fasansk' julemenu til frokost og aften.

  • Mød vores køkkenchef

    Andreas Ring Kjeldsholm Hansen er Fasangårdens køkkenchef. Andreas har tidligere været køkkenchef på den to-stjernede michelinrestaurant Vollmers i Malmø og er inspireret af den dansk-franske madstil med asiatiske referencer.

    ”Det skal være ærlig, jordnær mad og mad, der smager pissegodt. Der behøver ikke være 20 dippedutter og blade, der vender den rigtige vej. Det er svært at finde et godt begreb for det, men 'casual fine dining' kunne være et bud. Eller ambitiøs velsmag”.

    Andreas danner team med kokken Hector, og den unge duo deler samme passion for at få sæsonens råvarer til at blomstre på tallerkenen.

Fasangården

AFTEN
Onsdag - Torsdag
Kl. 17.30-23.00
Fredag - Lørdag 
17.30-00.00 

FROKOST 
Onsdag - Søndag  
Kl. 12.00-15.30
For walk ins: Køkkenet lukker for frokost kl. 13.45

HVOR GEMMER VI OS?

Du finder ind til os via indgang til Frederiksberg Have på Søndre Fasanvej. Igennem porten, ca. 100 meter inde. 

Frederiksberg Have lukker ved solnedgang. Når haven er lukket følger vi vores gæster til og fra porten. 

Havens lukketider: 
Nov-Feb 17.00
Mar 19.00
Apri 21.00
Maj-Aug 22.00
Sept 21.00
Okt 19.00

Adresse
Fasangården
Søndre Fasanvej 73,
2000 Frederiksberg

Fasangaarden@meyers.dk

(45) 28 44 43 51

 

Kontrolrapport