Fejr nytår i de historiske stuer på restaurant Fasangården i hjertet af Frederiksberg Have!

  • Nytårsmenu

    Champagne & snacks
    Østers - yuzu
    Caviar - rygeost
    Oksehale - ponzu

    Sort hummer
    Majroer - bergamotte - citronverbena

    Kammusling
    X.O - gulerod - fingerlime

    Pighvar
    Æggeblommekartoffel - røget smør - caviar

    Due
    Miso - morkel - trøffeljus 

    Pistacie
    Oolong te - honning - unika 30 

    Petit four & kaffe/te
    Fasangårdens kransekage

    1750,- / 2750,- med vinmenu

     

Om maden

Andreas Ring Kjeldsholm Hansen er Fasangårdens køkkenchef. Som tidligere tostjernet Michelinkok og med international erfaring er han inspireret af den dansk-franske madstil med asiatiske referencer.

”Det skal være ærlig, jordnær mad og mad, der smager pissegodt. Der behøver ikke være 20 dippedutter og blade, der vender den rigtige vej. Det er svært at finde et godt begreb for det, men 'casual fine dining' kunne være et bud. Eller ambitiøs velsmag”.

Fasangården

AFTEN
Onsdag - Torsdag
Kl. 17.30-23.00

Fredag - Lørdag 
17.30-00.00 

FROKOST 
Onsdag - Søndag  
Kl. 12.00-15.30

 

 

HVOR GEMMER VI OS?

Du finder ind til os via indgang til Frederiksberg Have på Søndre Fasanvej. Igennem porten, ca. 100 meter inde ligger vi lunt i svinget.

Frederiksberg Have lukker ved solnedgang. Når haven er lukket følger vi vores gæster til og fra porten. 

Havens lukketider: 
Nov-Feb 17.00
Mar 19.00
Apri 21.00
Maj-Aug 22.00
Sept 21.00
Okt 19.00

Adresse
Fasangården
Søndre Fasanvej 73,
2000 Frederiksberg

Fasangaarden@meyers.dk

(45) 28 44 43 51

 

Kontrolrapport