Book bord

Restaurant i Frederiksberg Have.

 Smørrebrød til frokost, klassiske danske retter til aften

  • Mortensaften

    10. November

    Vi byder indenfor, dækker op i stuerne og serverer en klassisk mortensaften menu bestående af: 

    Forret: Kartoffel Blinis med varmrøget laks, peberrodscreme og syltet rødløg

    Hovedret: Honning glaseret berber Andebryst på sellerikompot, med andekrokette, kirsebærglace sauce, og kartoffel fondant

    Side: Rødkåls salat, med appelsin og granatæbler

    Dessert: Lun æble crumble med Vaniljeis

    455,- pr. person
    Vinmenu kan tilkøbes på aftenen 

    I kan booke til følgende to seats
    kl. 17.30 - 19.30 eller 20.00 - 22.00 

    OBS: Når I booker det sene seat, er det vigtigt at I ankommer præcis kl. 20, da haven er lukket og vi skal hente jer ved porten.

    BOOK BORD

  • Jul på gården

    Klassisk dansk julefrokost i stuerne

    Her på gården elsker vi jul, og vi er allerede begyndt at glæde os til summende stuer fyldt med glade julefrokost gæster. 

    Du kan nu booke vores store julebord til både frokost og aften, hvis du vil sikre dig plads. 

    MENU

    BOOK HER

  • Haven i haven

    Så snart vejret tillader det, dækker vi op udenfor med udsigt til den blomstrende køkkenhave og mulighed for et spil petanque. 

    Hos os er børn er mere end velkomne, og vi byder både på særlige menuer, spil og aktiviteter i vores (køkken)have, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse blandt urter og planter og hilse på hønsene.

     

     

     

Fasangården

FROKOST
Tirsdag - Søndag kl. 11.30 – 16.00
(køkkenet lukker kl. 15)

KAFFE & KAGE 
Tirsdag - søndag kl. 14.00 - 16.00
(Såfremt vi har plads)

AFTEN 
Torsdag – lørdag 17.30-23.00

Fasangaarden@meyers.dk

(45) 28 44 43 51

 

Kontrolrapport