Brasserie Post X Pop Up Arts

 • Fernisering 10. April

  POP UP ARTS x Brasserie Post

  10. april fa kl. 17.00 - 18.30 vil POP UP ARTS afholde endnu en kunstudstilling på Brasserie Post. Vi inviterer derfor alle, der har lyst, indenfor til et glas på huset og en præsentation af det nye kunst.

  POP UP ARTS støtter kunstnere i at bryde igennem på den danske og internationale kunstscene:

  Lukas Kornelius arbejder med en intuitiv og skitselignende tilgang til maleri og tegning. Med sin kunst søger han at skabe et univers, der kan rumme det groteske, det overdrevne, det patetiske, det absurde, det latterlige og frem for alt det sårbare.

  Maya Schønning Kjærulffs arbejde tager udgangspunkt i redigerings- og oversættelsesprocesser. Ved at beskære og omramme fundet materiale fra internettet og andre kilder udforsker hun forholdet mellem det private og det offentlige samt fejl og hukommelse.

  Alle kunstværker er til salg.

 • Pop Up Arts

  Kunst du kan tage med hjem

  At træde ind på Brasserie Post skal være en æstetisk oplevelse. Lige så vel som at maden er smagsoplevelse, er det også et stykke kultur, en stemning og et visuelt indtryk. Det samme gælder for kunsten.

  Vi er glade for at samarbejde med Pop Up Arts, som håndplukker talentfulde kunstnere og lader deres værker udfolde sig i omgivelser, der rækker ud over galleriets grænser. 

  Kunsten er dynamisk og skifter cirka en gang i kvartalet med hjælp fra vores venner hos Pop Up Arts.

  Det er muligt at købe al kunst i restauranten.

  Læs mere på Pop Up Arts hjemmeside

   

Postbygningen
Øster Allé 1, 2100 København Ø 

Frokost tirsdag-søndag kl. 11.00-15.30
Aften    tirsdag-søndag kl. 17.30-24.00. 

 

Telefon 28 35 30 34

Mail brasseriepost@meyers.dk