Jul på Brasserie Post

Hold din julefrokost på Brasserie Post med fransk gastronomi, pejs, vinyler, luge til baren og et alsidigt vinkort. Vi har plads til store og små selskaber, om vi ønsker at holde private dining eller leje hele restauranten.

Vælg mellem to menuer

JULEMENU

 Serveres som sharing style til bordet. min. 8 gæster

 

  • Julemenu - sharing style

    Huîtres et mignonnette aux algues
    Østers Kys l'Etoile fra Normandiet med tangmignonette

    Parfait foie de volaille & prunes à l’Armagnac
    Kyllingelevermousse med friskbagte madeleinekager & svesker i Armagnac

    Consommé de champignons
    Consommé på svampe med Bristol Cream Sherry

    Gratin d’endives au jambon
    Gratin af endivie med skinke, bechamelsauce & Emmentaler

    Poulet de Bresse farci aux châtaignes
    Helstegt Bresse-kylling fra Langebjerggård fyldt med kastanjer serveret med puré på kartoffel & selleri

    Bûche de Noël
    Traditionel julekage med chokolade, tonkabønne & pisket fløde

    650 kroner/person eller 1080 kroner/ person inkl. 1 glas bobler, 2 glas vin, 1 glas dessertvin og stempelkaffe/the

    Bemærk at vores julemenu er vejledende, da vi altid tager afsæt i de bedste råvarer, som er tilgængelige. 

Postbygningen
Øster Allé 1, 2100 København Ø 

Frokost tirsdag-søndag kl. 11.00-15.30
Aften    tirsdag-søndag kl. 17.30-24.00. 

 

Telefon 28 35 30 34

Mail brasseriepost@meyers.dk