Tak for din besvarelse!

Øv! Du svarede desværre ikke rigtigt på spørgsmålet. Du kan give det endnu et forsøg, og svarer du rigtigt denne gang er du med i lodtrækningen om det nye storværk "Meyers Jul" med over 568 siders inspiration og opskrifter. Vinderen bliver kontaktet direkte og derudover offentliggjort på vores Instagram og Facebookside mandag d. 13. december 2021.

 • Ny kogebog

  Meyers Jul

  Opskrifter til julens måltider

  20. oktober udkommer vores nye kogebog 'Meyers jul' – en kogebog, der over 568 sider og gennem mere end 270 opskrifter tager denne elskede højtids traditioner, smage og madhåndværk under kærlig behandling.

  Alt det klassiske fra and, gås og flæskesteg til rødkålen og de brunede kartofler formidles med stor præcision og indlevelse.

  Læs mere om bogen
 • Få inspiration til julens godter

  JUL MED MEYERS

  På vores juleside har vi samlet alle de bedste opskrifter på alt, hvad der hører december til af spiselige sager, ligesom du kan følge med i vores julekalender, vinde spændende adventsgaver og finde alle de bedste bagetips, der sikrer sprøde brunkager og krydrede pebernødder.

  Du kan også finde datoerne for vores hyggelige julemarkeder på Fasangården, ligesom du kan læse om, hvordan du booker bord til de velsmagende julefrokoster i vores restauranter.

  Dyk ned i vores juleunivers her
 • Vi åbner 24 låger i december

  FØLG MED I VORES ONLINE LÅGEKALENDER

  Hver dag i december åbner vi en låge med en juleopskrift bag. Vi har udvalgt 24 af vores yndlingsopskrifter fra både det salte og søde køkken. Nogle opskrifter er nemme at lave i en travlt hverdag, mens andre lægger op til weekendprojekter. På Instagram og Facebook viser vi hver aften en kort video af, hvordan de enkelte opskrifter bliver lavet - og håber derigennem, at du bliver inspireret til selv at gå i køkkenet.