SÅDAN OVERHOLDER VI FORSAMLINGSFORBUDDET I VORES VENUES OG RESTAURANTER

Som det ser ud nu, er vi IKKE underlagt forsamlingsforbuddet i vores venues og restauranter. 
Det gælder de lokaler og venues, som er omfattet af sektorpartnerskabet og som dermed ikke er underlagt forsamlingsforbuddet. Ifølge bekendtgørelsen gælder forsamlingsforbuddet som det ser ud nu ikke for lokaler og lokaliteter (udendørsarealer), hvor kunder, besøgende eller deltagere i det væsentlige sidder ned.

Vi har iværksat tiltag, der skal sikre, at både ansatte, gæster og publikum skal følge sig trygge i vores venues, og vi tager ansvar for at begrænse smittespredningen ved at sikre afstand mellem mennesker, ligesom vi opretholder et fortsat skærpet fokus på hygiejne. Desuden vil vi fra torsdag 17. september ændre lukketiderne for alle vores lokationer til kl. 22.

Fra torsdag 17. september vil det derudover være påkrævet at bære mundbind, når man besøger vores lokationer. Det gælder, hvis man står op eller bevæger sig rundt. Sidder man ned gælder reglerne om mundbind ikke. Mundbind vil kunne købes i alle vores restauranter og venues.

Her kan du bestille bord

  • Bæredygtig mad hos Restaurant Odeon

    Økologi, omtanke, bæredygtighed og smag

    VORES PEJLEMÆRKER I KØKKENET

    MAD MED OMTANKE

    Restaurant H.C. by Meyers har sine rødder solidt plantet i det nordiske køkkens traditioner, men vi rækker også gerne ud efter smagsnuancer fra andre af verdens køkkener, der kan løfte årstidens råvarer fra den danske køkkenhave.

    Køkkenet lader det grønne være højt i hierarkiet på tallerkenen sammen med kød af bedste kvalitet. Vi bruger flittigt af de særlige delikatesser fra Meyers og udvalgte specialiteter fra mejeriet i Broby på Fyn, ligesom Meyers erfaring med karakterfulde surdejsbrød bliver videreført i vores eget bageri.

    På restaurant H.C. by Meyers tilbyder vi en uformel spiseoplevelse i de smukke omgivelser på Hotel Odeon.

"En rigtig rigtig god oplevelse. Super lækker velsmagende mad og venlig/imødekommende personale. Absolut i top 2 af restauranter jeg har spist på i Odense"

Jens Henrik, Dinnerbooking.dk
  • Søndagsbrunch

    Hver søndag fra kl. 11-14 kan du også nyde vores brunchbuffet, hvor vi sætter vi fokus på smag, fornyelse og høj kvalitet. Vi serverer skønne klassikere og spændende nyfortolkninger, der sender dine smagsløg på eventyr.

    Du kan bl.a. glæde dig til:
    Overnight chiagrød / skyr / pandekager med marinerede bær / charcuteri
    Croissanter og wienerbrød fra Meyers Konditori
    Estate kaffe og te fra T-Town
    Årstidens økologiske most fra Lilleø ved Lolland
    … og meget, meget mere

    Husk at bestille bord!
    Brunchen kan være udsolgt eller lukket ifm. arrangementer.

    Pris pr. person
    Brunch kr. 195,- / bobler kr. 65,-
    Børn under 12 år kr. 115,- (brunch)

Besøg Restaurant H.C. i Hotel Odeon
Odeons Kvarter 11 5000 Odense C

 

Åbningstider for Restaurant H.C. 
Man – fre: kl. 06.30 – 09.30
Man – fre: kl. 12.00 – 16.00
Man – fre: kl. 17.00 – 21.30

Lørdag: kl. 07.30 – 10.30
Lørdag: kl. 12.00 – 16.00
Lørdag: kl. 17.00 – 21.30

Søn- og helligdage: kl. 07.30 – 10.30

Resten af søndagen har restauranten lukket – herefter kan der købes varme panini i baren.
 

Har du spørgsmål? Skriv eller ring til os 
info@hotelodeon.dk 
65 42 05 00