Book bord
Selskaber og fester 

Fest på Fasanen

Teamet på fasangården vil sætte en ære i, at være værter på jeres store fest. Ved bryllupper, fødselsdage, sommerfester eller andre større arrangementer, sættes et speciallavet stoftelt op i haven med plads til 80 personer. Med både Fasangårdens egen have, Frederiksberg Have og de mange stuer, har vi mulighed for at lægge hus og rammer til både vielser, reception, middage og dans.

Derudover har vi et enkelt hotelværelse på første sal, hvor man som brudepar eller fødselar kan overnatte og forlænge oplevelsen med morgenmad dagen derpå.

Vores selskabsmenu sammensættes efter sæson og afspejler restaurantens menukort.

  

 

Private Dining

Fasangårdens farverige og unikke stuer, med udsigt til Frederiksberg have, er ideelle rammer om mondæne private middage, fællesspisninger og møder.

I stueplan med direkte udgang til haven findes Havesalen (26 gæster). Derudover ligger Spisestuen i stueetagen med direkte udgang til egen terrasse og havens petanquebane (20 siddende gæster). 

 

På første salen ligger Dagligstuen og Frøkenens værelse, hvor der i begge stuer er plads til 12 personer omkring store runde borde. På første salen finder man også det grønne Oehlenschläger værelse. Fra 1842 til 1850 fungerede Fasangården som sommerbolig for dramatikeren, digteren og forfatteren Adam Oehlenschläger. Idag er værelset indrettet med bløde og tunge lænestole og plads til 7-9 personer.

 

Fasangården

Frokost 
Onsdag til søndag
12.00 - 15.00

Aften 
Tirsdag til Torsdag
17.30 - 23.00
Fredag & Lørdag 
17.30 - 00.00

HVOR GEMMER VI OS?

Du finder ind til os via indgang til Frederiksberg Have på Søndre Fasanvej. Igennem porten, ca. 100 meter inde ligger vi lunt i svinget.

Åbningstiderne til Frederiksberg Have følger solnedgangen, hvilket betyder at vi følger vores gæster til og fra porten i vinterhalvåret. 
Oktober - 19:00
November, December - 17:00
Januar, Februar - 18:00

Adresse
Fasangården
Søndre Fasanvej 73,
2000 Frederiksberg

Fasangaarden@meyers.dk

(45) 28 44 43 51