• Fra den 1 december

  Meyers Bageri pop up

  MEYERS BAGERI POPPER UP I DET KONGELIGE TEATER

  Fra den 1 december flytter Meyers Bageri ind i de historiske rammer i Det Kongelige Teater. I teatrets smukke foyer har vi indrettet et splinternyt bageri med tilhørende café (og kaffebar.)

  Som i vores fire andre bagerier kan man hente friskbagt brød og wienerbrød, og i den lille café kan man slå sig ned med søde sager og en kop kaffe, ligesom man kan stille frokostsulten med saftige sandwich. Det hele kan naturligvis også tages med på farten eller hjem til morgenbordet.

  Med god hjælp fra vores bageri på Store Kongensgade
  vil vi i fællesskab bage på livet løs, og få Kongens Nytorv
  til at dufte af friskt bagværk.

  Se menuen
 • Få vin eller øl og snacks med i teatersalen

  Og spring køen over!

  I denne teatersæson tilbyder vi en lækker køletaske, som udover en flaske vin til 2 personer også indeholder Pipers chips og 2 flasker kildevand. Hvis man er mere til øl, kan man også vælge dét i stedet. Tasken købes på forhånd og udleveres, når du ankommer til teatret.

  Læs mere og bestil her

SÅDAN OVERHOLDER VI FORSAMLINGSFORBUDDET I VORES VENUES OG RESTAURANTER

Som det ser ud nu, er vi IKKE underlagt forsamlingsforbuddet i vores venues og restauranter. 
Det gælder de lokaler og venues, som er omfattet af sektorpartnerskabet og som dermed ikke er underlagt forsamlingsforbuddet. Ifølge bekendtgørelsen gælder forsamlingsforbuddet som det ser ud nu ikke for lokaler og lokaliteter (udendørsarealer), hvor kunder, besøgende eller deltagere i det væsentlige sidder ned.

Vi har iværksat tiltag, der skal sikre, at både ansatte, gæster og publikum skal følge sig trygge i vores venues, og vi tager ansvar for at begrænse smittespredningen ved at sikre afstand mellem mennesker, ligesom vi opretholder et fortsat skærpet fokus på hygiejne. Desuden vil vi fra torsdag 17. september ændre lukketiderne for alle vores lokationer til kl. 22.

Fra torsdag 17. september vil det derudover være påkrævet at bære mundbind, når man besøger vores lokationer. Det gælder, hvis man står op eller bevæger sig rundt. Sidder man ned gælder reglerne om mundbind ikke. Mundbind vil kunne købes i alle vores restauranter og venues.

Få svar på dine spørgsmål her

Nej.

Ja.

Ja, via det Kongelige teaters App ”DKT".

Ja. Send en mail til gsrest@meyerscc.dk.

I kan nyde en Teater menu på Restaurant Ofelia Skuespilhuset. Du kan booke bord via dinnerbooking.