KRYDDERSILD
En klassisk kryddersild af hele sildefileter, som er vendt i en krydderiblanding af rødt sandeltræ, peberrod og allehånde. Derefter lagt i eddikelagen, som er smagt til med vores egen økologiske æblecidereddike, og til sidst toppet med peberrod, som giver skarphed og kant, og enebær for at afrunde og samle krydderierne.
Vores karry- og kryddersild bliver efter fangst gammeldags modnede, som er en saltning af silden, hvor der tilføjes sukker. Sildene ligger i tønder, hvor de modnes i minimum 6 måneder. Dette giver silden flere smagsnuancer, den bliver mere fyldig i smagen og sildefileterne får en fast struktur.
44% gammeldags modnede sild (Clupea harengus), sukker, vand, løg, 4% æblecidereddike, salt, eddike, 1% peberrod, 1% enebær, gulerødder, sort peber, krydderier, 0,02% rødbede, peberrod- og krydderi ekstrakt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat)
Nettoindhold: 400 g
Drænet vægt: 205 g heraf 175 g sild
Energi | 1210 kJ/ 290 kcal |
Fedt | 18 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 3,5 g |
Kulhydrat | 20 g |
- heraf sukkerarter | 19 g |
Protein | 12 g |
Salt | 3,8 g |
I Irma i udvalgte perioder.