BAG OM PERSISK GRYDERET
Med grillede grøntsager, flækærter, hakket frilandsokse og lime. Retten har vi udviklet i samarbejde med Mehran Zandian som er født og opvokset i Teheran i Iran. Server med yoghurt, masser af friske krydderurter og evt. ris
Vand, 15% hakket oksekød, 12% aubergine,
12% flækærter, 12% courgetter, 11% rød peberfrugt, løg,
tomatpuré (tomat, salt), olivenolie, limesaft, hvidløg, salt,
sukker, persille, hønseboullion (salt, maltodextrin, naturlig
aroma, sukker, hønsefond, hønsefedt, stivelse, løg, antioxidant:
rosmarinekstrakt), gurkemeje, mynte, karry, peber.
Energi 311kJ/ 74kcal
Fedt 3,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,9 g
Kulhydrat 5,2 g
- heraf sukkerarter 3,0 g
Protein 4,9 g
Salt 1,3 g
Indhold: 375 g