• Opskrift af Mehran Zandian

  • Dyrevelfærd

    Retten har to dyrevelfærdshjerter

  • Fås hos

    Irma og på coop.dk

BAG OM PERSISK GRYDERET

Med grillede grøntsager, flækærter, hakket frilandsokse og lime. Retten har vi udviklet i samarbejde med Mehran Zandian som er født og opvokset i Teheran i Iran. Server med yoghurt, masser af friske krydderurter og evt. ris

Vand, 15% hakket oksekød, 12% aubergine,
12% flækærter, 12% courgetter, 11% rød peberfrugt, løg,
tomatpuré (tomat, salt), olivenolie, limesaft, hvidløg, salt,
sukker, persille, hønseboullion (salt, maltodextrin, naturlig
aroma, sukker, hønsefond, hønsefedt, stivelse, løg, antioxidant:
rosmarinekstrakt), gurkemeje, mynte, karry, peber.

Energi                                    311kJ/ 74kcal
Fedt                                       3,3 g
- heraf mættede fedtsyrer        0,9 g
Kulhydrat                               5,2 g
- heraf sukkerarter                  3,0 g
Protein                                   4,9 g
Salt                                       1,3 g

Indhold: 375 g

Mød Mehran Zandian