RØD THAI KARRY

En thailandsk inspireret rød karry med sprøde grøntsager, røde linser og planteproteinet ’tempeh’, der – trods sine indonesiske rødder – fremstilles i Danmark af fermenterede, nordiske lupiner og flækærter. 

 

ØKOLOGISK RØD KARRYRET MED GRØNTSAGER/NETTOINDHOLD 350 G

Ingredienser: vand, 16% kokosmælk* (kokosmælkekstrakt, vand), 12% tempeh* (flækærter, LUPINBØNNER, æblecidereddike, rhizopuskultur), 10% jordskokker*, 7% griller rød peber*, 7% aubergine*, løg*, 4% flækærter*, citronsaft* ingefær*, PEANUTBUTTER*, hvidløg*, rørsukker*, rapsolie*, salt, chilipeber*, koriander*, rød karry krydderiblanding*, (grøntsagsboullion (havsalt, rismel, grøntsager, solsikkeolie), krydderier (tomat, chili, citronskal, spidskommen, ingefær, koriander, paprika, hvidløg) salt), tomatkoncentrat*, grøntsagsboullion,* (salt, maltodextrin, grøntsagspulver (pastinak, persillerod, gulerod, porre, champignon, tomat, hvidløg), sukker, stivelse, naturlig grøntsagsaroma, gærekstrakt, rapsolie, stabilisator: xanthangummi, antioxidant: rosmanrinekstrakt), majsstivlce*.
* = økologisk.

Irma og udvalgte Meny-butikker i en begrænset periode.