• Udviklet af Mikkel

    Opskriften har vi fået af Mikkel Shafi

  • Dyrevelfærd

    Retten har to dyrevelfærdshjerter

  • Fås hos

    Irma og på coop.dk

BAG OM RETTEN

Kødboller af frilandsokse med varme krydderier i cremet tahinsauce.
Opskriften har vi fået af Mikkel Shafi, som er opvokset i Akka i Israel
og har en forkærlighed for det libanesiske køkken. Server med ristede kikærter eller brød og granatæblekerner.

Løg, 17% hakket oksekød, MÆLK, 7% tahin
(SESAMPASTA), olivenolie, æblecidereddike (æblesaft (fra konc),
æblecidereddike, vand), sukker, persille, majsstivelse, citronsaft,
salt, ÆG, HVEDEMEL, FLØDE, vand, basilikum, hvidløg, citronskal,
kanel, gurkemeje, spidskommen, Garam Masala (krydderi),
peber, sorte SESAMFRØ, ingefær, nelliker.

Kan indeholde spor af: jordnødder (peanuts), mandler.

Energi                                   681kJ/ 162kcal
Fedt                                      11 g
- heraf mættede fedtsyrer       2,2 g
Kulhydrat                              10 g
- heraf sukkerarter                 6,0 g
Protein                                  6,0 g
Salt                                      2,0 g

Indhold: 375 g

Mød Mikkel Shafi