• Økologisk

    Daalen er lavet på økologiske ingredienser

  • Vegansk

    Retten er lavet uden animalske produkter

  • Fås hos

    Daal kan købes hos Irma og på coop.dk

BAG OM DAAL

Opskrift fra Claus Meyer, som er en ret han selv laver tit.

Daal er en indisk ret, hvor vi har anvendt mungbønner og tomat. Retten bære præg af varme krydderier, hvor kokosmælk gøre retten cremet, vi bruger æblecidereddike for at give retten en skøn frugtsyre, som runder retten af og løfter smagen. Gurkemeje giver et flot skær til den tomatiserede Daal.

  

 

47% kogte mungbønner*, 19% knuste tomater* (tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), løg*, 12% kokosmælk* (kokosnødekstrakt, vand), hvidløg*, 2% æblecidereddike* (æblesaft (fra konc.), æblecidereddike, vand)), ingefær*, rørsukker*, salt, grøntsagsbouillon* (salt, grønsagspulver (pastinak, persillerod, løg, gulerod, champignon, porre, tomat, hvidløg) mantodextrin, naturlig aroma, sukker, stivelse, rapsolie, stabilisator: guargummi, antioxidant: rosmarinekstrakt), Garam Masala krydderi* (indeholder selleri), spidskommen*, koriander*, gurkemeje*, peber*, chili*, citronsaft* 

*= økologisk Kan indeholde spor af: jordnødder (peanuts), mandler, sesamfrø.

Energi                                  448 kJ/ 107 kcal
Fedt                                     2,8 g
- heraf mættede fedtsyrer      2,4 g
Kulhydrat                              14 g 
- heraf sukkerarter                4,2 g
Protein                                 5,6 g
Salt                                     1,1 g

 

Indhold: 375 g