Pizza

Pizza kan varieres i et utal af varianter, kun fantasien sætter grænser. Her har vi samlet en række opskrifter på denne velkendte, højtelskede, italienske klassiker. Samlingen byder også på en grundopskrift på pizzabunden, både i en almindelig og glutenfri version.

Filtrér

Søgekriterier

Viser 8 ud af 8

  • Pizza kursus hos Meyers

    Tag på madkursus i Meyers Madhus

    Lær at lave den perfekte pizza

    Lær grundprincipper for at komponere en velsmagende pizza på kursus hos Meyers - alt fra den perfekte tynde, sprøde dej til en god tomatsauce. Her bager vi forrygende pizzaer med gode ingredienser.

    Bestil her

Hjemmelavet pizza - Bliv en ægte pizzamester derhjemme

Det kan være en kunst at lave hjemmelavede pizzabunde, balancen mellem at få dem helt tynde og sprøde men ikke tørre, kan kræve et par forsøg. 

Men hvem har nogensinde klaget over at skulle spise pizza flere gange?
Har du ikke helt mod på at gå i krig med surdej, bagesten og udrulning af pizzadej, kan du booke en plads på vores pizzakursus, hvor du lærer at mestre ingredienser og håndtering af en god italiensk pizzadej.


Inspiration til at gøre den italienske spise din egen

Gå på opdagelse i vores pizza univers og find tips og tricks til at få den helt perfekte sprøde pizzabund. Vi har sørget for idéer til hvilket fyld du kan komme på din pizza, men ellers er pizzaen et godt eksempel på en ret du kan skræddersy til din egen smag.