Tilbage til opskrifter

Rødbedebøffer med koriander

Saftige rødbedebøffer krydret med chili, koriander og fennikelfrø.

Sådan gør du

Vend først chiafrø og vand sammen, og lad det trække i 30 minutter.

Vend alle ingredienser godt sammen, og smag til med salt og peber – smag endelig på den rå fars. Lad den hvile i køleskabet i 20-25 minutter.

Form farsen til bøffer, og steg dem gyldne i olivenolie, ca. 4-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.

Ingredienser

20 g chiafrø
½ dl vand
250 g bagt kartoffel uden skræl
250 g revet rødbede
½ revet løg
1 tsk stødt fennikelfrø
½ tsk stødt koriander
1 knivspids chilipulver
1 spsk hvedemel
havsalt
Friskkværnet peber
olivenolie til stegning

Find opskriften i Meyers Grøn Mad

Find bogen her