Tilbage til opskrifter

Lun stegt sild med pesto og parmesan

Stegte sild er en klassiker på frokostbordet, og her får du opskriften på at peppe sildene på en helt ny måde. Prøv anretningen med Meyers krydrede pesto, flager af parmesan og sprød persille.

Få maden leveret til påskefrokosten. Menuen er hjemmelavet fra top til bund og klar til servering hjemme hos dig.

Se årets påskemenu her

Sådan gør du

Rugbrødsskriverne ristes på en tør pande. De stegte sild lunes i en gryde i lidt af eddikelagen med æbler og løg.

Læg en lun stegt sild på en skive ristet rugbrød og top med pesto, rucola og revet parmesan. Slut af med et stænk olivenolie, salt og peber.

Ingredienser

4 stk Meyers stegt sild i eddike
4 skiver rugbrød
4 spsk basilikumspesto
50 g friskrevet parmesanost
1 håndfuld Rucolasalat
olivenolie
salt og peber


Opskrifter til dine måltider

Her finder du inspiration til alle dagens måltider; morgenmad, frokost, aftensmad og meget mere. Der er opskrifter til alle lejligheder, om det så er hverdagen eller gæsterne, der banker på døren, opskrifter til når det skal være hurtigt og nemt, eller opskrifter på forret, hovedret og dessert.