Tilbage til opskrifter

Græskar- og kikærtesuppe med 3 toppings

Vores græskar & kikærte suppe har fået selskab af syltede gule beder, hummus, gedeost, sumak og andre lækre toppings, når vi kommer med vores bud på, hvordan du kan pifte din suppe op, og give den et nyt udtryk.

Sådan gør du

Serveringsforslag 1

Græskar skæres i mundrette stykker med skal på, vendes i olivenolie, revet citronskal og hakket frisk chili. Bages mørt i ovn ved 200 grader. Græskarstykkerne må gerne få godt med farve. Kokosmel ristes gylden på en pande. Tern af syltede gule beder (gule beder syltede a la rødbeder) kommes i suppen sammen med græskar og toppes med kokos.

Serveringsforslag 2

Suppen toppes med en skefuld hummus efterfulgt af et drys koriander og græskarkerner, som er ristet sprøde i olivenolie på en pande og drysset med salt.

Serveringsforslag 3

Stykker af frisk gedeost kommes på suppen. Derefter toppes suppen med skåret marokkansk mynte og sumak.

Ingredienser

Serveringsforslag 1

1 græskar- og kikærtesuppe fra Meyers
græskar
olivenolie
salt
citronskal
chili
kokosmel
syltede gule beder fra Meyers

Serveringsforslag 2

1 græskar- og kikærtesuppe fra Meyers
hummus fra Meyers
græskarkerner
koriander

Serveringsforslag 3

1 græskar- og kikærtesuppe fra Meyers
gedeost
mynte
sumak


Lækre og nemme madopskrifter

Find vores bedste opskrifter til alle fire sæsoner – måned for måned, opskrifter til årets højtider og masser af god inspiration til dit eget madliv derhjemme.