Tilbage

Claus Meyers egne restauranter og forretninger

Udover at være aktionær i Løgismose Meyers har Claus Meyer egne restauranter og forretninger. Nedenfor kan du se hvilke.

Claus Meyers' restauranter

Meyers Spisehus i Lyngby

Meyers Spisehus i Lyngby er et 700 m2 ny nordisk madsted med en stor takeaway-afdeling, kaffebar, stenovn og plads til 185 spisende gæster.

Læs mere om Meyers Spisehus i Lyngby.

Hotel Saxkjøbing

Hotel Saxkjøbing i den gamle købstad Sakskøbing er en sand oase med en afslappet og imødekommende atmosfære. Hotellet er ejet af Claus Meyer og vinimportør Ebbe Frahm.

Læs mere om Hotel Saxkjøbing

Restaurant Radio

Centralt beliggende ved Forum i København byder Restaurant Radio på ambitiøst komponerede menuer i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Læs mere om Restaurant Radio.

Restaurant Almanak

På Almanak, som ligger i stueetagen i The Standard helt ud til vandet ved Københavns havn, kan du nyde noget af kongerigets bedste smørrebrød til frokost og moderne dansk mad til aften.

Læs mere om Almanak.

Restaurant Studio

På The Standard finder du Studio, en 1-stjernet Michelin-restaurant med visionen om at forene passion og innovation.

Læs mere om Studio.

Claus Meyers forretninger

Melting Pot

Fonden Melting Pot er erhvervsdrivende og har et almennyttigt og alment velgørende formål. Gennem aktiviteter, der har mad, madhåndværk og entreprenørskab som gennemgående elementer er formålet at øge livskvaliteten og forbedre fremtidsmulighederne blandt udsatte og marginaliserede befolkningsgrupper i Danmark og i udvalgte udviklingslande.

Læs mere om Melting Pot.

Lilleø Fælles Frugtplantage

Den økologiske æbleplantage ligger på Lilleø, som er en af Danmarks mindste beboede øer, kun tre km lang og 600 meter på det bredeste sted. Der har været dyrket pærer, æbler og blommer erhvervsmæssigt på øen i mere end 70 år.

Læs mere om Lilleø Fælles Frugtplantage.