Hun slagtede sit første svin som treårig. Arbejdede med latex og special effects i tyverne. Har grillet rensdyrhjerter i en norsk sølvmine, brygget øl i en amerikansk polarstorm og lagt Michelinguiden for sine fødder med en tatar.
Hun slagtede sit første svin som treårig. Arbejdede med latex og special effects i tyverne. Har grillet rensdyrhjerter i en norsk sølvmine, brygget øl i en amerikansk polarstorm og lagt Michelinguiden for sine fødder med en tatar.
Hun er Tyremor, og nu er hun i Skuespilhuset. For en stund.
Det skal være beskidt til kanten. Fordi frokost uden snaps kaldes morgenmad.
TYREMOR X OFELIA
Thilde Gilling Andersen fik sit kælenavn, da hun underviste i Meyers Madhus. Men denne Tyremor har det bare bedre bag gryderne end bag katederet.
Nu tager hun kærligt kvælertag på de danske håndmadstraditioner med tung gangsterrap på anlægget og småkager i snapsen. Vær med, når den danske smørrebrødsfinalist går i flæsket på München, Korea og Lolland, fylder velsmag på tallerkenen og hjemmebrændt til kanten.
Følg med på Instagram @jegertyremor
Tyremor X Ofelia har åbent mandag til fredag kl. 11-16 i perioden 17. februar - 27. marts.