Spis julen ind hos os

Ingen jul uden veldækkede julefrokostborde og sprødt bagværk. I vores restauranter er vi vanen tro klar med de gode klassikere af både den salte og den søde slags, og vores bagere hiver saftige honninghjerter og remonce-mættede mandelcroissanter ud af ovnen fra nu af og helt til jul.

  • Smagen af jul

    Gløgg og æbleskiver

    Den perfekte duo

    Hvis der er noget, der smager af december og juletid, så er det kombinationen af søde æbleskiver rullet i gavmilde mængder af kridhvid flormelis og dampende krus med hjemmelavet gløgg. Hos restaurant Ofelia og i Meyers Deli triller vi fra 15. november de runde æbleskiver og serverer vores egen hjemmelavede gløgg til. På café August B. kan du også lægge vejen forbi og drikke dig gløgge'lig med de krydrede honninghjerter på siden. Perfekt på kolde adventssøndage eller som en velfortjent pause fra juleindkøbene.

  • Rigelig med vanilje

    Risalande med kirsebærsovs

    En klassiker uden lige

    Lad os være ærlige. Risalamande er en gudespise. Desværre er det jo en dessert, som vi kun får lov at spise til jul. Heldigvis kan du spise rigelige mængder af den fløjlsbløde risalamande gennem hele december i både Meyers i Tårnet og i Meyers Deli.

  • Appelsin og kanel

    Donuts i julestemning

    To forskellige slags

    Spis dig lykkelig i vores to nye juledonuts, den ene med kirsebærkompot og kanelsukker den anden med sukker og kandiseret appelsinskal – hver tirsdag og fredag frem til jul.

Vores konditorer bager rigeligt af de klassiske julesmåkager gennem hele december. Vaniljekranse, brunkager, jødekager og pebernødder. Find dem i alle vores bagerier og i Meyers Deli.

  • Julen fortolket af vores kokke

    Klassisk julefrokost

    Alle dine livretter

    Er I på udkig efter maden – og måske også stedet – til årets julefest, har vi et bud. Spis julen ind hos os på Gl. Kongevej, eller tag den med hjem og nyd den sammen med familie, venner og kollegaer.

    Læs mere og bestil bord