SMAGENS TIME 2020 - COVID GO HOME EDITION!

Smagens Time “COVID, GO HOME EDITION” er skudt i gang! I år ser eventen anderledes ud grundet COVID-19 - restaurantoplevelsen kommer derfor hjem til jer i form af menukasser og livestream show. Vi har sammen med Simple Feast udviklet to grønne menuer der består af en forret, hovedret og dessert, som kan nydes TORSDAG D. 19. NOVEMBER.

Menukasserne kræver meget kort tilberedning, så hvem står klar til at gribe kokkehuen? Er det mor og lillebror der griber huen, anretter maden og dækker bordet? Er det far der leger tjener? Er det børnene der giver de voksne en fuldbyrdet restaurantoplevelse? Eller måske er det en fællesindsats?  

Det er helt op til jer, hvordan I vælger at fejre Smagens Time 2020 - vi sørger for maden, digital underholdning og sjove konkurrencer, men resten er helt op til jer.

Læs mere om Smagens Time.

 • GRØNNE MENUER

  Som de fleste af os efterhånden har lært, skal vi spise mindre kød og mange flere grøntsager. Gerne de, som er i sæson og gerne lokalt. Dette afspejles naturligvis i årets menuer, som består af tre retter: forret, hovedret og dessert og som kan bestilles til jeres hoveddør eller til et pick-up point. Se menuerne via linket nedenfor.

  SMAGENS TIME - COVID, GO HOME EDITION leveres til Storkøbenhavn og Aarhus-området.

  BESTIL MENUKASSER
 • MELTING POT FONDEN

  En oplevelse for jer giver uddannelsesmuligheder for udsatte unge

  Overskuddet fra Smagens Time går ubeskåret til Melting Pot Fondens aktiviteter, som bl.a. bidrager til at styrke madmodet hos børn og unge i Danmark, give tusindvis af unge bolivianere en maduddannelse og til at skabe håb om en bedre fremtid for udsatte unge i Brownsville, New York.

  Fondens formål er, gennem initiativer der har mad, madhåndværk og entreprenørskab som gennemgående elementer, at forbedre fremtidsmulighederne og højne livskvaliteten for udsatte og marginaliserede mennesker.

  Læs mere

FAKTABOKS

Smagens Time er arrangeret af Melting Pot Fonden og har været afholdt siden 2011. Siden da har de givet mere end 30.000 børn og unge uforglemmelige restaurantoplevelser.

Menukasserne fra Meyers og Simple Feast kan købes fra d. 22. oktober på Madbillet.dk