Smagens Time 2019

Giv dit barn en madoplevelse for livet, når restauranter landet over reserverer alle pladser til børn og unge – og forældrene sendes uden for døren!

Den 29. oktober åbner restauranter over hele landet dørene for børn og unge for at give dem en madoplevelse for livet.

Vi sender forældrene uden for døren og inviterer børn til at udvide deres kulinariske horisont, når dygtige kokke lægger sig i selen for at tilberede en velsmagende tre-retters menu af sæsonens bedste råvarer.

Børnene får en helt særlig oplevelse, som de kan nyde med hinanden, deres søskende eller bedste venner, når vi serverer alle facetter af et restaurantbesøg på deres præmisser – forbudt for voksne.

Tid og sted: 29. oktober kl. 16.30 på restauranter over hele landet.

Deltagere: Børn og unge mellem 5-15 år. 

Billetsalget starter søndag 29. september

Læs mere på smagens-time.dk

  • Smagens time 2019

    Vi sender de voksne uden for døren

    Børnene får en helt særlig oplevelse, som de kan nyde med hinanden, deres søskende eller bedste venner, når vi serverer alle facetter af et restaurantbesøg på deres præmisser – forbudt for voksne.

Billetsalget starter søndag 29. september

Du finder billetter på smagens-time.dk.
Der vil løbende blive tilføjet flere restauranter.

 

Fonden er erhvervsdrivende og har et almennyttigt og alment velgørende formål. Gennem aktiviteter, der har mad, madhåndværk og entreprenørskab som gennemgående elementer er formålet, at øge livskvaliteten og forbedre fremtidsmulighederne blandt udsatte og marginaliserede befolkningsgrupper i Danmark og i udvalgte udviklingslande. Ved målgruppen forstås især, men ikke alene, børn og unge, personer med kriminel baggrund, flygtninge og indvandrere.

Fonden arbejder for sit formål ved at trække på den viden, der har dannet grundlag for Claus Meyers virksomheder. Fonden kan indgå samarbejde med andre organisationer, hvor dette er relevant i forhold til fondens indsatsområder.

Fonden yder støtte ved at udvikle og eventuelt herefter også at deltage i driften af virksomheder eller institutioner, der inden for mad og måltidsområdet beskæftiger sig med undervisning, formidling, fremstilling eller handel. Fondens støtte kan også ske i form af kampagner, projekter og events eller bidrag hertil samt – i særlige tilfælde – i form af simpel donation af midler.