Samtalekøkken i Meyers Deli

Siden 2010 har Meyers inviteret danske kulturpersonligheder indenfor til en aften, hvor den gode samtale bliver sluppet løs foran publikum. Vi forbereder en 3-retters menu i samråd med aftenens gæst. Ikke to aftener bliver ens, men vi tør godt love, at der bliver smæk for skillingen.

Samtalekøkken - Meyers Deli x Meyers Spisehus i Lyngby

Vi markerer efterårets komme med at genoptage traditionen med ”Samtalekøkkener” både i vores deli på Frederiksberg og i Meyers Spisehus i Lyngby. Siden 2010 har Meyers inviteret danske kulturpersonligheder vi beundrer indenfor til en aften, hvor den gode samtale bliver sluppet løs foran et heldigt og sultent publikum.

Hver gang forbereder vi efter samråd med aftens gæst en 3-retters menu. Ikke to aftener bliver ens, men vi tør godt love, at der bliver smæk for skillingen hver gang.

Næste gang er torsdag 14. november, hvor vi har inviteret dramatiker, madanmelder og restauratør Adam Price, til en samtale med Claus Meyer, hvor aftenens tema er - arv, familie, velsmag og kunsten at fortælle historier.

> FIND BILLETTER HER
 

Samtalekøkken

Henover de næste måneder kan du glæde dig til at møde Claus Meyer i samtale med blandt andre Adam Price, Sofie Osmani, Anders Lund Madsen, Naser Khader og Claus Jensen, tidligere fodboldspiller på landsholdet og Lyngby FC. Aftenens menu fastlægges i samarbejde med gæsten!
Billetterne offentliggøres løbende.