Samtalebidder i Skuespilhuset

Bidder af en samtale, og samtale omkring bidder.

Samtalebidder er et format, der læner sig op ad en torsdagsbar, men alligevel er meget mere end det.

Det er muligheden for at mødes til et glas vin, når arbejdsdagen er omme. Muligheden for at lytte til og tale med personer, der inspirerer os. Muligheden for at samles, udveksle ideer og udfordre hinanden i tanke og smag.

Meyers og Det Kongelige Teater inviterer med Samtalebidder til en række eftermiddage, der snildt kan strække sig videre ind i aftentimerne. Her fylder det spontane, uformelle og nære Skuespilhusets foyer, når Claus Meyer og/eller teaterchef Kasper Holten taler om et udvalgt emne - ofte i krydsfeltet mellem teaterkunst og madkunst. Mellem strømninger på scenen og på tallerkenen.

Det er gratis at deltage i samtalen fra kl. 16.45, og du kan varme op i baren allerede fra kl. 16.00. Når ordene forstummer fra scenen, fortsætter snakken til middag ved langborde.

Da der er et begrænset antal pladser omkring bordene, anbefales det at købe plads til middagen på forhånd.

 

Billetter finder du her

Program for dagen

16.00: Baren åbner
16.45: Aftenens samtale - Gratis
17.00: Samtale med publikum
17.30: Langbordsmiddag – 150 kr. pr. person

Adresse: Skuespilhuset, Café og restaurant Ofelia.

26. september
'Samtalebidder med Kasper Holten om Antikkens tiltrækningskraft'
Her vil teaterchef Kasper Holten fortælle og samtale med publikum om teatersæsonens store fokus på Antikkens myter og fortællinger.

Menu:
Kylling Danoise - helstegt Løgismosekylling med skilt sauce, sprødt kyllingeskind, kartofler, stegte svampe, agurkesalat, mormorsalat, dampede broccoliskud og tyttebærkompot med roser.

31. oktober
’Samtalebidder med Kasper Holten og Claus Meyer om kulturens forandringskraft’

Menu:
Blomkål blomkål blomkål! Grillet, bagt, stegt, friteret, syltet, pureret, som salat, i falafler og dhal. Hertil brunet nøddesmør, tahindressing, goma, raita, záatar, granatæbler og meget mere.

21. november
’Samtalebidder med Kasper Holten og Claus Meyer om sprængkraften mellem det folkelige og det forfinede’

Menu:
Ølbraiserede svinekæber med stegte svampe, kartoffelmos og bagte rodfrugter med persille og hvidløg. Hertil stegte rosenkål, marinerede ribs, rodfrugtechips og sprød urtesalat.

 

 

Nyheder