Bagevideoer

Her kan du finde samlingen af vores bagevideoer, så du selvsikkert kan kaste dig ud i projektet i hjemmebageriet.

Ølandshvedeboller fra start til slut

 • How to

  Bagning af boller

  Bagevideoer

  I seks små bagefilm viser vi dig hvordan du laver det perfekte ølandshvedebrød- og boller. I billeder og tekst guider vi dig fra start til slut. I denne film lærer du at bage boller.
  Brug pilene og se de øvrige videoer.

 • How to

  Æltning på maskine

  Bagevideoer

  I seks små bagefilm viser vi dig hvordan du laver det perfekte ølandshvedebrød- og boller. I billeder og tekst guider vi dig fra start til slut. I denne film lærer du at ælte på maskine.
  Brug pilene og se de øvrige videoer.

 • How to

  Æltning i hånden

  Bagevidoer

  I seks små bagefilm viser vi dig hvordan du laver det perfekte ølandshvedebrød- og boller. I billeder og tekst guider vi dig fra start til slut. I denne film lærer du at ælte i hånden.
  Brug pilene og se de øvrige videoer.

 • How to

  Opfriskning af surdej

  Bagevideoer

  I seks små bagefilm viser vi dig hvordan du laver det perfekte ølandshvedebrød- og boller. I billeder og tekst guider vi dig fra start til slut. I denne film lærer du om opfriskning af surdej.

 • How to

  Opstart af surdej

  Bagevideoer

  I seks små bagefilm viser vi dig hvordan du laver det perfekte ølandshvedebrød- og boller. I billeder og tekst guider vi dig fra start til slut. I denne film kan du lære at starte en grundsurdej.

 • How to

  Hævning og bagning

  Bagevideoer

  I seks små bagefilm viser vi dig hvordan du laver det perfekte ølandshvedebrød- og boller. I billeder og tekst guider vi dig fra start til slut. I denne film lærer du om hævning og bagning af ølandshvedebrød.

Jonas laver kernebrød

 • Bag med vores melsortiment

  Rundstykker med durum

  Bagevideoer

  Se med i denne video, hvordan du kan lave skønne rundstykker til søndagens morgenbord med vores brødblanding af durumhvedemel, og hvor du samtidig får en række tips og tricks.
  Brug pilene til at finde flere videoer.

 • Bag med vores brødblanding

  Sprøde pizzabunde

  Bagevideoer

  Godt mel er udgangspunktet for en god pizzabund, og derfor har vi brugt Meyers finsigtede Type 00 hvedemel og den bornholmske durummel, som sammen med tørsurdej og salt bliver til vores nye pizzablanding.
  Se med i videoen og lær, hvordan du laver en appetitvækkende pizza med vores pizzablanding.

 • Bag med vores melsortiment

  Saftige kanelsnurrer

  Bagevideoer

  Meyers Type 00 er betegnelsen for det fineste formalede mel med et højt proteinindhold. De teknisk gode kvaliteter ved melet resulterer i en meget smidig og silkeblød dej, som er let at arbejde med og som hæver flot op ved bagning.

  Det høje proteinindhold og fine formaling giver et forrygende mel med gode bageegenskaber, som er særlig velegnet til kager, bløddeje, brød, pizza og pasta – specielt vores kanelsnurrer.

  Se med i videoen for tips og tricks, hvor Jonas bager vores klassiske kanelsnurrer.