Privat
Erhverv
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
Catering
DHL-stafetten picnicmenu
Pinsefrokost
Tapas
Buffet
3-Retters Menu
Receptionsmenu
Konfirmation
Anledninger
Vejledning
Spis ude
Meyers restauranter
Gavekort til restaurant
Eventkalender
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter og kogebøger
Meyers produkter
Meyers kogebøger
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
Privat
Erhverv
Forside
Catering
DHL-stafetten picnicmenu
Pinsefrokost
Tapas
Buffet
3-Retters Menu
Receptionsmenu
Konfirmation
Anledninger
Vejledning
Spis ude
Meyers restauranter
Gavekort til restaurant
Eventkalender
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter og kogebøger
Meyers produkter
Meyers kogebøger
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
Forside
Kantine
Skift til Meyers
Vores DNA
Bæredygtighed
Kontakt
Frokostordning
Frokostordning i Aarhus
Frokostordning i København
Livretter
Den Grønne
Massive Lunch & Catering
Ugens menuer
Firmaarrangementer & fest
Fest og events i vores unikke lokaler
Sommerfest til firmaer
Møder & konferencer
Teambuilding
Madrådgivning og projekter
Madrådgivning
Projekter
Bæredygtighed
Nyheder
Catering
DHL-stafetten picnicmenu
Pinsefrokost
Tapas
Buffet
3-Retters Menu
Receptionsmenu
Konfirmation
Anledninger
Vejledning
Spis ude
Meyers restauranter
Gavekort til restaurant
Eventkalender
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter og kogebøger
Meyers produkter
Meyers kogebøger
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
På hjerte
På hjerte
To sider af samme smag - 5 livretter i en grøn og en klassisk version
På hjerte
Smag på efteråret: danske æbler og blommer
På hjerte
Spis sæsonens råvarer i oktober
På hjerte
Spis sæsonens råvarer i november
På hjerte
Spis sæsonens råvarer i december
Jul
På hjerte
De 10 bagebud
Bagning
På hjerte
Guide: Surdej for begyndere
Bagning
På hjerte
Oftest stillede spørgsmål om surdej
Bagning
På hjerte
Spis sæsonens råvarer i juli
På hjerte
Siden 2016 har Meyers kokkereret og skabt events i og omkring restauranterne på Det Kongelige Teaters scener i København. Nu takker Meyers dog af.
På hjerte
Formidabel forplejning til din fodboldfest derhjemme
På hjerte
Claus Meyer har modtaget ’The Order of Agricultural Merit’ ved en ceremoni på Den Franske Ambassade
På hjerte
Spis sæsonens råvarer i juni
På hjerte
NYHED! SULT præsenterer aftenbuffet
På hjerte
Nu bager vi også 100% økologisk i Meyers Konditori
Bagning
På hjerte
En ramadankage til København: Samtale mellem Isam B og Claus Meyer
Bagning
På hjerte
Spis efter sæsonens råvarer i maj
På hjerte
NU genåbner vores restauranter
På hjerte
Bagevideoer
På hjerte
Mors Dag: sådan forkæler du kvinden i dit liv
På hjerte
På hjerte
Stort klimagennembrud: Topforskere fra Danmark og Vietnam udvikler kødproducerende plante
På hjerte
Spis efter sæsonens råvarer i april
På hjerte
Nu kan du købe ølandsboller og hindbærsnitter fra Meyers hos Q8
På hjerte
Gå amok i rabarber!
På hjerte
På hjerte
5 nemme livretter, som hele familien vil holde af
På hjerte
På hjerte
Friskbagt, økologisk brød til vores frokostkunder
På hjerte
Ramadanrouladen er tilbage
På hjerte
Dét kan du opleve og spise i april
På hjerte
DIY - Farvede æg i påsken
På hjerte
Mød os på sommerens festivaler
På hjerte
Q&A med Christophe - kokken bag vores populære middagsretter
På hjerte
Alt godt fra havet - fisk og skaldyr
På hjerte
Genbrugsbakker og flere bælgfrugter
På hjerte
Den internationale pandekagedag
På hjerte
Udforsk indmad
På hjerte
Det store morgenbord
På hjerte
Vores nye marmelader
På hjerte
Tæt på fermentering
På hjerte
Stenbideren og dens unikke rogn
På hjerte
5 klassiske livretter, vi har gjort grønne
På hjerte
Tæt på det grønne køkken med Jonas Boelt
På hjerte
Spis sæsonens råvarer i februar
På hjerte
Giv dig i kast med kål på nye måder: kongen af vinterkøkkenet
På hjerte
Claus Meyers bedste tips til mere grønt i hverdagen
På hjerte
Det grønne råd
På hjerte
Lær fra den bedste: tæt på det grønne køkken med Bo Frederiksen
På hjerte
Drop idéen om 'kød med tilbehør'
På hjerte
5 grønne livretter, du kan lave på under 30 minutter
På hjerte
En grøn start
På hjerte
Meyers Madhus skal hjælpe med nyt, stort udviklingsprojekt i Marokko
På hjerte
"Køkkenet er vores hjerte" - Kom med indenfor i Joannahuset
På hjerte
Vi giver bageri-stafetten videre i Store Kongensgade
På hjerte
Det er ganske vist: Nu åbner spiseriet DEILIG for aftenservering i det nye H.C. Andersens Hus
På hjerte
I dag udkommer kogebogen 'Meyers Jul'
På hjerte
1 suppe 3 toppings
På hjerte
På gensyn til Madens Folkemøde
På hjerte
Dagbog fra Madens Folkemøde - dag 1
På hjerte
Grønne genveje
På hjerte
Claus Meyer har modtaget Rungstedlundprisen
På hjerte
Madens Folkemøde 2021
På hjerte
Spis sæsonens råvarer i september
På hjerte
Nemme kager
På hjerte
Det nordiske Køkkenmanifest
På hjerte
Sommerlig picnic til jeres DHL-event i Fælledparken
På hjerte
Fasangården er nomineret til Byens Bedste Restaurant. Stem, og hjælp os med at vinde.
På hjerte
Spis sæsonens råvarer i august
På hjerte
Mere end bare suppe: ”Det handler om at udforske vores rødder. Både som vietnamesere og danskere”
På hjerte
Løgismose-overskud skal omsættes til ekspansion, og et enklere og styrket Meyers skal vokse
På hjerte
”Verdens Bedste Skovtur” vender tilbage med mad, sommeraktiviteter og lokalradio
På hjerte
Inspiration til frokosten på hjemmekontoret
På hjerte
Inspiration til frokost på hjemmekontoret
På hjerte
På hjerte
Spis efter sæsonens råvarer i marts
På hjerte
Vinderhistorie
På hjerte
Gode tips til en suppe, der giver varmen
På hjerte
Din smutvej til store, grønne smagsoplevelser skabt med sous vide teknik
På hjerte
Meyers produkter
På hjerte
Claus Meyers kærlighedsfortælling
På hjerte
Vind en eksklusiv oplevelse: en overnatning på Fasangården med middag, musik og morgenmad
På hjerte
Inspiration til valentinesmiddagen derhjemme
På hjerte
På hjerte
7 ting, der får det bedste ud af corona-restløsheden
På hjerte
Lille Meyer forårs pop-up i Frederiksberg Have
På hjerte
Veje og genveje til grøn umami
På hjerte
Børneøvelser
På hjerte
Familien Langagergaard spiste efter Almanak i et år
På hjerte
Et tilbageblik på 2020
På hjerte
Adventsbageshow, skak og lir
På hjerte
Sådan undgår vi Corona-madspild: Tusindvis af strandede østers forvandles til ren velsmag
På hjerte
Tilvalg til årets nytårsmenu
På hjerte
Nedlukning: Vores restauranter og huse
På hjerte
Nu åbner vi pop-up i Det Kongelige Teater
På hjerte
Almanak udgives i jubilæumsudgave
På hjerte
Meyers Madhus skal rådgive køkkenmedarbejderne i København Kommune i klimavenlig mad
På hjerte
Smagens Time 2020 - COVID GO HOME EDITION
På hjerte
Aktiviteter i efterårsferien: Picnic, petanque og presning af æblemost
På hjerte
FodboldtrøjeFredag
På hjerte
Bloom og Meyers forædler Frederiksbergs nedfaldsæbler om til gylden cider
På hjerte
Verdens bedste jyllands-tur
På hjerte
DÉT SKAL DU SPISE I SEPTEMBER
På hjerte
Lancering af Meyers Frokostportal
Frokostordning
Kantinedrift
På hjerte
Meyers udvider kampen mod madspild med kampen mod plastikspild
På hjerte
MØD ISIDORA DIAZ – underviser i Meyers Madhus
På hjerte
På hjerte
DOXA x Meyers - køb løbetrøjen og støt et godt formål
På hjerte
Kampen om Nordsjælland
På hjerte
På hjerte
Roskilde blues no more
På hjerte
Frederikke Legaard x Meyers Bageri
På hjerte
Nu åbner vores to drivhusrestauranter
På hjerte
Knud Romers tale til ungdommen
På hjerte
I dag genåbner vores restauranter
På hjerte
”Verdens Bedste Køretur” forlænger
På hjerte
Årets Leder: Carl Johan Paulsen fra Meyers om tillid, tryghed og værdien af fejltrin
På hjerte
Verdens Bedste Køretur fortsætter
På hjerte
Meyers åbner traktørsted i den historiske Fasangården i Frederiksberg Have
Meyers Restauranter
På hjerte
Støt New Yorks belastede bydel Brownsville
På hjerte
Gæstekokke i Meyers weekendkasse
På hjerte
Live streams uge 14
På hjerte
Giv et gavekort
På hjerte
Live streams uge 13
På hjerte
Her kan du få takeaway fra vores køkkener
På hjerte
Guide: Krydderurter
På hjerte
På hjerte
Inspiration til nem hverdagsmad med få gode råvarer
På hjerte
På hjerte
Månedens råvarer: Asparges
På hjerte
På hjerte
Hvorfor fejrer vi påsken?
På hjerte
På hjerte
Seneste nyt i forbindelse med COVID-19
På hjerte
Mød Nico Danielsen - vores køkkenchef i Meyers Madhus
På hjerte
FORÅR: Råvarer du kan finde i naturen
På hjerte
Løb med Simon Aggesen til Meyers Morgenløb
På hjerte
Mød Emil Nakahara - manden bag vores nye japanske madkursus
På hjerte
Årets fastelavnsboller er landet i vores bagerier
Fastelavn
På hjerte
Tyremor X Ofelia: Smørrebrød til kanten
På hjerte
Rygeost 20%
På hjerte
Mød Kala Sung - kvinden bag vores koreanske madkursus
På hjerte
Tips til at minimere madspild
På hjerte
Guide til fuldkornsbrød
På hjerte
Nu kan du få kaffe fra Coffee Collective i Meyers Bagerier og Deli
På hjerte
’Madskolen’ åbner døren til arbejdsmarkedet
På hjerte
Løb med Flemming Delfs til Meyers Morgenløb
På hjerte
Mad for livet
På hjerte
Herningsholmskolen smager på matematik, dansk og grøn mad med Meyers
På hjerte
Jubilæum i Meyers Madhus
På hjerte
Ny kogebog: Meyers når du flytter hjemmefra
På hjerte
Mortensaften nærmer sig..
På hjerte
Efterårsferie: Svampejagt, opskrifter og projekter
På hjerte
Kanelbollens dag
Bagning
På hjerte
Smagens Time 2019
På hjerte
Mød os til kulturnatten
På hjerte
Meyers rykker ind i Tårner på Christiansborg
Meyers Restauranter
På hjerte
Gode tips til din simreret
På hjerte
På hjerte
Surdejsplan for Gisslebergabrødet
På hjerte
Bagværk på frost i Coop - Forbagt og ovnklar wienerbrød
Meyers produkter
På hjerte
Meyers åbner restaurant H.C. i Hotel Odeon
Meyers Restauranter
På hjerte
Ny administrerende direktør
På hjerte
Meyers Morgenløb
På hjerte
Meyers skal skabe nye madoplevelser i Cinemateket
Meyers Restauranter
På hjerte
Glutenfri bagning: Bland dig i smagen
Bagning
På hjerte
De 10 glutenfri bagebud
Bagning
På hjerte
Sådan får du saftigt glutenfrit brød
Bagning
På hjerte
Glutenfri bagning
Bagning
På hjerte
Produkter og udstyr
Bagning
På hjerte
Meyers Brød og Kager i Coop
Meyers produkter
På hjerte
Guide til at bage Meyers Ølandshvedebrød
Bagning
På hjerte
Pluk smagen af sommer
På hjerte
Sydhavsøernes frugtfestival
På hjerte
Mød Mikkel Shafi - Manden bag kafta tahin
Meyers produkter
På hjerte
Mød Noman Butt - Manden bag butter chicken
Meyers produkter
På hjerte
Mød Ali Qaiser - Manden bag tikka masala
Meyers produkter
På hjerte
Mød Driss Amrani - Manden bag kylling tagine
Meyers produkter
På hjerte
Mød Mehran Zandian - Manden bag persisk gryderet
Meyers produkter
På hjerte
Meyers lancerer helt nye retter fra verdens store køkkener
Meyers produkter
På hjerte
Fuldkornets dag - hvad er fuldkorn?
Bagning
På hjerte
Hyldeblomst sæson
På hjerte
Gisslebergabroed
Bagning
På hjerte
Lune hveder til store bededag
Bagning
På hjerte
Frivillig på festival med Meyers
På hjerte
Opskrifthæfte for børn