Kulinarisk fritidsordning

På Kulinarisk Fritidsordning i Meyers Madhus lærer børn i alderen 8-15 år at lave god og sund mad med årstidens friske råvarer.

 Alternativ fritidsordning

Over otte mandage tilbereder børnene selv måltider fra bunden med hjælp og vejledning fra Meyers Madhus' erfarne kokke og undervisere, og undervejs lærer de om råvarer, grundsmage, tilberedningsteknikker, sæsoner og meget andet.

Kulinarisk Fritidsordning handler om at vække børns nysgerrighed og madglæde, så de får mod på at være med i køkkenet og smage ting, de måske ikke ellers ville have smagt. Det handler om at give børn madoplevelser, der giver gode madvaner på sig – og så handler det selvfølgelig om at have det sjovt i køkkenet og møde en masse andre børn, der på samme vis er interesserede i madkundskab.

Børnene arbejder med alt fra blåmuslinger til hele fisk og nyhøstede grøntsager og får madoplevelser for livet. Ca. 2000 børn har gennemført forløbet.

Det handler om at vække børnenes nysgerrighed, så de tør springe ud i at smage på ting, de ikke kender. Børn skal dufte, smage og røre ved friske råvarer og have de madoplevelser i en tidlig alder, der giver gode madvaner på sigt.

Claus Meyer

Kommende kursusdatoer

Kulinarisk Fritidsordning forløber over 8 mandage fra kl. 16.00-18.30 i Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C. 

Efterårsholdet starter op mandag 22. august 2022, hvor der endnu er ledige pladser for både de yngre børn fra 8-11 år og de ældre børn fra 12-15 år.