Økologisk ovnklar og forbagt bagværk

Nu kan du lege bager i dit eget køkken og overraske familien med lunt bagværk på kun 10-12 minutter - de nye smørbagte croissanter eller saftige kanelsnurresnegle kan bo i din fryser og serveres lige præcis, når du har behov for det.

Nu kan du lege bager i dit eget køkken og overraske familien med lunt bagværk på kun 10-12 minutter - de nye smørbagte croissanter eller saftige kanelsnurresnegle kan bo i din fryser og serveres lige præcis, når du har behov for det.

 

Vi har taget den kendte kanelsnurre med smagen af kardemomme og smør og skåret den som en snegl med masser af kanelremonce, der giver den et sødt og saftigt indre.

 

Croissanterne er håndrullede med økologisk smør fra Thise i 27 lag, hvilket giver et luftigt smørfyldt bid.

 

Du finder både croissanter og kanelsnurresnegle på frost i Irma. 

 

Læs mere om alle vores produkter i Coop her. 

Sådan gør du

Croissanterne skal tø op ca 45 minutter ved stuetemperatur og bages 20-22 minutter ved 185 grader.

Sneglene skal tø op i ca 45 minutter på køkkenbordet og derefter bages 10-12 minutter ved 185 grader.

  • Meyers Crossaint

    Croissanter

    Nyd croissanten lun som den er, eller fyld den med marmelade, lemoncurd eller ost til morgenmaden. Croissanten kan også spises kold til en frokost fyldt med skinke- eller hønsesalat.

  • Meyers kanelsnurresnegle

    Kanelsnurresnegle

    Nyd kanelsnurresneglen som du har lyst, smag og samvittighed til - eller del den med en du holder af.