Vores restauranter og spisesteder i december

Onsdag 9. december træder de nye restriktioner i kraft. Vores restauranter lukker ned, men flere steder åbner vi i samme nu op for take away og dejlige retter, som du kan tage med hjem. Læs mere nedenfor.

Hent restaurantoplevelsen med hjem - følg med i vores coronapåfund her på siden

Det var med tungt hjerte, at vi sammen med resten af landet modtog udmeldingen fra Statsministeriet i går. Restauranter, kulturhuse, spillesteder mv. skal lukke ned fra i morgen. Det gælder selvfølgelig også for os, så både vores egne spisesteder og de restauranter, vi forpagter i byens kulturhuse, vil fra onsdag 9. december være lukkede. 

Det er sørgeligt for julesamværet og trist for værtskabet, for vi havde selvsagt glædet os til at skabe nogle uforglemmelige madoplevelser sammen med jer i decembermørket og bekæmpe corona-tristessen med gløgg og æbleskiver. Vi gør dog alt, hvad vi kan for at pakke restaurantoplevelsen i poser og æsker, så du kan folde den ud derhjemme og samtidig gøre det så nemt som muligt at bestille julens- og nytårets festmåltider lige hjem til dørtrinnet over hele kongeriget. Vi opdaterer siden her løbende.

At tænkte fælleskabet først

Men ingen er jo i tvivl om situationens alvor, og derfor lukker vi også døren og går på tidlig juleferie med den største forhåbning om bedre tider. Vi kan ikke vente med at se jer igen i 2021.

Der skal ikke herske tvivl om, at det er en svær tid. Både for os og alle vores kolleger i en hel branche, der lige nu er i knæ, men også for alle dem, der mærker ensomheden komme tættere på. Vi må i fællesskab gøre en ekstra indsats for at nå hinandens hjerter og hjælpe dem, der trænger til lidt særlig opmærksomhed i denne tid; både restauranten på hjørnet og naboen inde ved siden af. 

 • Hent brød og aftensmad med hjem

  Meyers Deli

  Åbent for take away

  Meyers Deli er lukket for spisende gæster, men ligesom i foråret vil vi pakke delioplevelsen i poser, æsker og bokse, som du kan folde ud derhjemme. Vi følger vores almindelige åbningstider.

  Alle retterne fra vores helt nye menukort kan du hente med hjem; både vores himmelske oksetatar med syltede kantareller, den cremede bygotto, pandestegt ølandsbrød med fyrmesterpeberskinke og selvfølgelig vores klassiske flæskestegssandwich. Vores bagere fortsætter også ufortrødent og vil sørge for det lune bagværk og alle julens søde sager.

  Minimarkedet fra foråret, hvor vi overlader borde og hylder til små fødevareaktørers produkter og delikatesser, vender tilbage, og så kan vi allerede nu afsløre, at vi brygger på flere velsmagende påfund, der lige straks dukker op i Meyers Deli, mens vi venter på at kunne invitere jer indenfor igen.
  Hold øje på vores instagram-profil.

  Læs mere
 • Lukket for spisende gæster

  Fasangården

  Nytårsmenu til at nyder derhjemme

  Fasangården i Frederiksberg Have holder lukket for spisende gæster indtil 3. januar 2021. I mellemtiden sørger Anika Madsen og kokkene fra Fasangården for en smagsfortættet nytårsmenu til årets sidste middag derhjemme.

  Gå til bords om fire retter skabt med afsæt i Fasangårdens smagsmættede tilgang til umami, vildt og grønne sager. Menuen rundes af med midnatskransekage fra Meyers Konditori.

  Læs mere om nytårsmenuen
 • Brød og bagværk

  Meyers Bageri

  Holder åbent som normalt

  Vores fire bagerier holder åbent som normalt og følger de vanlige åbningstider indtil 23. december, hvor vi går på juleferie. Det betyder, at du stadigvæk kan hente dit daglige brød sammen med resten af vores udvalg af bagværk og søde sager, kaffe, mel, bøger, bagegrej og meget mere.

  Læs mere
 • Lukket indtil 3. januar

  Café- og restaurant Ofelia

  Skuespilhuset

  Café- og restaurant Ofelia er lukket fra 9. december til 3. januar. Vi glæder os til at se jer i 2021.

 • Lukket indtil 3. januar

  Pop-up brødcafé

  Det Kongelige Teater

  1. december slog vi dørene op med honninghjerter og højt humør til vores helt nye pop-up på Kongens Nytorv. Nu må vi med triste miner sande, at vores nye brødcafé fik en kort begyndelse.
  Sammen med byens øvrige restauranter, caféer og kulturhuse lukker vi fra i morgen ned og går på tidlig juleferie.

  Vi kan ikke vente med at se jer i 2021, når vi forhåbentlig igen kan slå dørene op med lunt bagværk, kaffe, friske sandwich og dirrende flødeskumskager.

 • Lukket indtil 3. januar

  Meyers i Operaen

  Operaen

  Fra onsdag 9. december til 3. januar holder Meyers i Operaen lukket.

  I mellemtiden gør vi klar til et 2021 med endnu flere kuriøse kombinationer af musikalsk vellyd og gastronomisk sanselighed.

 • Lukket indtil 3. januar

  Meyers i Tårnet

  Christiansborg

  Meyers i Tårnet er lukket fra 9. december til 3. januar. Vi glæder os til at se jer i 2021.

 • Lukket indtil 3. januar 2021

  Sult i Cinemateket

  Cinemateket

  SULT i Cinemateket er lukket fra 9. december til 3. januar. Vi glæder os til at se jer i 2021.