Markvandring

Igen i år ruller vi vores traditionsrige markvandring ud hos tre kyndige, økologiske landmænd på Kærgård i Jordrup, Nystedgård ved Stenløse og Rosilde Højgård ved Holckenhavn Gods i Nyborg.

Vi inviterer traditionen tro til fælles markvandring og dejføring i hele landet. Vi besøger de kyndige, økologiske landmænd, der leverer korn til vores mel, som vi bager med i vores bagerier, og som du kan købe i Coops butikker landet over.
Landmændene vil i følgeskab og fællesskab med vores brødpassionerede fagfolk forklare, hvorfor det gode korn og velsmagende brød er uløseligt forbundet. Efter en tur i marken får du fingrene i dejen på en mini-bageworkshop.
Du bliver indført i vores 10 bagebud, og der vil undervejs være masser af gode råd at hente til din hjemmebagning. Til sidst smager vi på de karakterfulde surdejsbrød, der er bagt på forskellige kornsorter og udover din egen færdigrørte dej, får du en godtepose med hjem til at kickstarte eller pleje din bageglæde.

Program for dagen

- Velkomst og intro til Meyers og den enkelte avler.

- Tur i marken: Vi snakker om korn og mel. (Avler bidrager med al sin viden.

- Vi laver en dej og snakker om bagning, surdej og brød.

- Vi smager på brød og får lidt at drikke, og der vil være spørgerunde og uddeling af goodiebag.

Fakta

Markvandringerne finder sted på følgende datoer: 2., 3. og 4. august 2019.
Pris: 200 kr.
OBS! Hvis du er Coop-medlem kan du købe billetterne til DKK 150 ved at skrive 'COOP-MEYERS' i rabatkode-feltet, lige inden betaling. Medbring dit medlemskort til markvandringen.