Ta' ungerne med til Madmodsløb

Der er spændende smagsprøver og fart over feltet, når mad-modige unger løber afsted til årets Madmodsløb.

 

Sidste år blev der blandt andet smagt på sort hvidløg, solæg, tempeh og kombucha, og uden at afsløre for meget, lover vi, at der nok skal være noget for enhver smag igen i år. I år foregår festlighederne i Søndermarken, og på den 1,5 km lange rute smager de modige deltagere sig gennem seks spiselige poster, som på hver deres måde udfordrer sanserne og smagsløgene hos de unge løbere.

Madmodsløb 2019

Madmodsløbet er et sjovt madløb for børn, i alderen 4-13 år

- Lørdag 31. august 2019
- Kl. 10-12
- Sportsplænen, Søndermarken (Indgang fra Valby Langgade eller fra Roskildevej - følg herfra skiltene til indgangen), Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg
- DKK 150 pr. billet

Fra scenen vil årets vært, Sofie Østergaard, som ungerne sikkert kender fra Ramasjang, MGP og DR Ultra, sørge for at varme løberne godt op, inden de sendes ud på ruten. Når løberne når i mål, får de en fortjent guldmedalje om halsen, og så er der selvfølgelig en fin goodiebag med spiselige lækkerier til alle deltagere.
Madmodsløbet afholdes i forbindelse med Arla Food Fest, og løbsbilletten giver også deltageren et turbånd til alle de andre aktiviteter til Arla Food Fest, når Madmodsløbet er vel overstået.
Løb for et godt formål.

Madmodsløbet arrangeres af Claus Meyers fond Melting Pot og Meyers Madhus, og overskuddet fra løbet går til fondens aktuelle madprojekter, der blandt andet bekæmper fattigdom og hjælper udsatte unge i Bolivia og USA.

Praktik

Pris

En billet til Madmodsløbet koster 150 DKK og giver samtidig løbsdeltageren et turbånd til Arla Food Fests aktiviteter lørdag den 31. august (værdi 75 DKK). Ekstra turbånd kan tilkøbes.
Dagens program: 
10.00: Startnumre til Madmodsløbet udleveres ved indgangen til festpladsen
10.30: Fælles opvarmning
10.40: Startskuddet til Madmodsløbet lyder, og løberne sendes afsted i mindre grupper
Praktik:
Ruten er ca. 1, 5 km
Løbet er for børn i aldersgruppen 4 – 14 år. Da noget af ruten foregår udenfor selve festpladsen, beder vi forældre løbe med de børn, som har brug for hjælp for at kunne følge ruten. Ruten vil være afmærket undervejs. Der er start- og målområde på Sportsplænen i Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg. Udlevering af startnumre foregår ved indgangen til festpladsen. Der er indgang til Søndermarken fra enten Valby Langgade eller Roskildevej. Følg herfra skiltene, der viser vej til indgangen.
  • Fuld fart når starten går

  • Ungerne skal igennem seks spiselige poster

  • Glade børn i august

  • De små kan møde lidt af hvert undervejs

  • God energi når målstregen er nået