Kyllinger der giver en god smag i munden

I Meyers Kantiner er vi stolte af, at vi i år har udfaset industrikyllingerne i alle kantiner, caféer og konferencecentre, som vi driver for nogle af landets førende private virksomheder og offentlige instanser.

 

Nu anvender vi kun frilandskyllinger, som kommer fra Sydfrankrig, hvor de er opvokset i fuld frihed med ubegrænset plads udendørs i skovene omkring Les Landes for foden af Pyrenæerne, og det er de slagtekyllinger i verden, der har de allerbedste levevilkår. Fra solopgang til solnedgang færdes kyllingerne frit i skovene, hvor de finder naturlig føde i jorden og fodres desuden med GMO-fri majs og korn.

I Meyers Contract Catering er kylling den kødtype, vi bruger allermest, og med ca. 30.000 måltider om dagen bliver det til rigtig mange kyllinger om året.

Kyllingerne har desuden fået det franske Label Rouge-certifikat, som kun tildeles den allerbedste smag. Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv.

For os i Meyers Contract Catering er det uhyre vigtigt, at dyrevelfærd, miljø og smag går op i en højere enhed. I 2015 gik vi over til kun at bruge æg fra Niels og Gretes gård, hvor æggene ikke bare er økologiske, men hvor hønsene også lever et frit og naturligt liv. Nu er turen kommet til kyllingekødet, som vi gennem flere år har arbejdet for skulle være mere bæredygtigt, og vi er meget stolte at, at det nu er lykkedes os at finde en løsning, som hænger sammen både etisk, smagsmæssigt og økonomisk.

Vi serverer Fuld Frihed Frilandskyllingerne i alle vores ca. 90 kantiner og i alle vores F&B-enheder.

Meyers Contract Catering A/S er paraplyorganisation for Meyers Kantiner og Meyers Food & Beverage. Vi driver kantiner, restauranter, cafeer og samlede forplejningsløsninger for nogle af landets førende offentlige instanser, private virksomheder samt største kulturinstitutioner.