Mød Mie Skov til Meyers morgenløb

Når vi fredag 1. november endnu engang inviterer til morgenløb fra Meyers Deli er det med deltagelse af Danmarks ukronede bordtennisdronning Mie Skov, som løber med os ud på den fem kilometer lange rute. Inden da har vi stillet Mie et par spørgsmål om livet som sportstjerne, og vi har også fået historien om, hvordan det gik til, at Claus Meyer "slog Mie" i en venskabelig bordtennis-duel i DR's bedste sendetid.

Syv spørgsmål til Mie Skov

* Hvad er det største øjeblik i din karriere?
Det er helt klart da jeg slår matchbolden ind til OL-kvalifikationen 2012 og min drøm går i opfyldelse - at kunne repræsentere mit land under De Olympiske Lege, som har været min drøm og mål siden jeg var en lille pige. 12 års benhårdt arbejde i haller rundt omkring i verden kulminerede i glæde og lettelse - fantastisk følelse jeg ALDRIG vil glemme. Det betaler sig at gøre sig umage - hver dag!

* Hvad er det største nederlag/skuffelse i din karriere?
Det var i selv samme OL-kvalifikationsturnering fire år forinden i 2008, hvor jeg efter at have spillet 65 sæt på fire dage til sidst stod i finalen og havde tre matchbolde til at bringe min OL-billet i hus, men mislykkedes. - godt der kun var fire år til næste OL....(op på hesten igen)

* Hvad er din absolutte livret?
Mad lavet med kærlighed af gode råvarer - jeg har mange favoritter! En ond bolognese for eksempel :)

* Hvad motiverer dig til at komme i træningstøjet på de dage, hvor du bare ikke gider?
Jeg sørger for at være knivskarp på min indre drivkraft og motivation, som for mig er frihed. Frihed for mig hænger unægteligt sammen med træning og sundhed! Måden jeg får det til at ske på de 'sure' dage er at sikre mig at forpligte mig til en træning, som jeg virkelig synes er sjov. Jeg sætter mig gerne op med en anden, skriver det i kalenderen og husker på, hvad træningen giver mig omme på den anden side = glæde og frihed - afsted med mig.

* Hvad betyder fællesskabet i sporten for dig?
Under min karriere bildte jeg mig selv ind, at det ikke betød så meget og at det egentlig bare handlede om at nå til top så hurtigt som muligt, også alene. Men jeg er blevet klogere sidenhen efter at have arbejdet med, hvad den ægte glæde er for mig; og der er fællesskabet en stor del af det. Vi kan meget alene, men 10 gange så meget sammen med andre!

* Hvor er du med din sport i dag? Er du stadigvæk aktiv? Hvor meget spiller du i dag?
Efter at jeg vandt Vild Med Dans med Mads Vad i 2013, begyndte jeg så småt at lægge min bordtenniskarriere ned. Skabte familie og løb ind i forskellige udfordringer og satte mig for at kigge og arbejde benhårdt med mig selv og min udvikling. Det førte blandt andet til, at jeg mærkede en stor længsel efter at spille bordtennis igen. Jeg gjorde comeback på landsholdet i efteråret sidste år - ren fornøjelse!

* Hvad drømmer du om at give videre?
Jeg driver i dag min egen virksomhed Raise the Barre, hvor jeg som Personlig Træner & Coach flytter mennesker, både gennem at træne fysisk, hvor jeg hjælper dem med at komme i deres livs bedste form, og også træne deres mindset og bevidsthed omkring det at lykkes, sætte sig mål og indfri dem. Langtidsholdbar forandring skaber jeg sammen med både elitesportsfolk, erhvervsfolk og helt almindelige mennesker som ønsker at opnå forandring!

Claus tog sejren hjem!

Da Mie Skov og Claus Meyer deltog i Aftenshowets panel, sluttede indslaget med en improviseret bordtennisduel

Claus Meyer og Mie Skov

Claus Meyer var top 16 i bordtennis som teenager, men har ikke spillet siden. I forbindelse med deltagelsen i Aftenshowet fik Claus lokket DR til at afslutte programmet ved, at han selv og Mie Skov skulle spille en duel henover studieværtens bord med en stabel bøger som net. På det tidspunkt anede Mie ikke, om Claus overhovedet kunne ramme en bold og til stor begejstring for seerne (og Claus), kom hun stort bagud!

Næste dag ringede Radio 24/7 til Mie og spurgte, hvordan det kunne ske, at Claus Meyer havde fejet hende sådan af banen. Fnysende svarede hun, at hun ikke havde spillet i 20 år for at tabe til en kok, og at hun til hver en tid kunne slå Claus med et grydelåg som bat. Det skulle ikke hedde sig, så sidenhen har de to mødtes jævnligt for at kridte banen op og slå et par bolde i venskabelig duel.

  • Det er gratis og alle kan være med

    Meyers Morgenløb

    Løb med hver første fredag i måneden

    Vil du løbe med, når vi sammen med Mie skal ud og løbe fem kilometer, så mød op foran Meyers Deli fredag 1. november kl. 7, når turen går rundt om søerne. Bagefter giver vi morgenboller og varm kaffe.

    Læs mere om Meyers Morgenløb