Live-streams: Uge 13

Vi vil gerne bidrage til, at det bliver letter, sjovere og måske mere interessant at lave mad derhjemme. Sammen med kollegaerne fra Meyers Madhus og Claus Meyers, har vi over den næste tid, planlagt live-streams fra de private køkkener. Vi vil også gerne opfordrer til at bruge hashtagget #MadSammenHverForSig på Instagram, på den måde kan i vise os jeres mad, og vi kan inspirere hinanden. Se uge 14 planen, for live-streams, i bunden af siden.

 • #madsammenhverforsig

  Live-stream med mesterbager Jonas Astrup

  Surdej og surdejsboller

  I denne video er vi inviteret hjem til vores mesterbager Jonas Astrup, som fortæller os alt, hvad der er værd at vide, om surdej.
  Jonas laver i denne live-stream saftige og sprøde surdejsboller, som får en sej krumme og en duftende sprød skorpe. Du kan også bruge din surdej til rugbrød, frituredej og franskbrød.

 • #madsammenhverforsig

  Live-stream med køkkenchef Nico Danielsen

  Hjemmelavet pizza

  I denne live-stream video er vi hjemme hos køkkenchefen Nico Danielsen, som skal lære os at lave den helt perfekte sprøde italienske pizza, i eget køkken.
  Nico Danielsen givet sit bud på en himmelsk kartoffelpizza - men er du ikke den store fan af kartoffelpizzaer, kan du selvfølgelig altid skifte fyldet ud med dit yndligs, det er endnu en af de smukke ting ved denne familiefavorit.

Se Nico's opskrift

 • #madsammenhverforsig

  Live-stream med køkkenchef Bo Frederiksen

  'TROFÆER FRA MARKEN' med alt i dyb, dip og dressing

  I denne video er vi hjemme hos køkkenchef Bo Frederiksen, og han giver sig i kast med at give hele grøntsager en overhaling som inkarnerede kødspiser også kan få som favoritret, endda uden at savne kødet. Han laver stege af grøntsager og servere et ordentligt festmåltid med 'trofæer fra marken". Han gør bl.a. brug af knoldselleri, hokkaido græskar og blomkål.

 • #madsammenhverforsig

  Live-stream med Claus Meyer

  Kartoffelsuppe og rundvisning på hans eddikeloft

  Vi er taget hjem til Claus Meyer og hans familie, hvor vi bliver guidet rundt på hans eddikeloft og høre om hvordan sådan en eddike egentligt bliver til, og hvad den kan bruges til i køkkenet. Imens bliver der lavet lækker kartoffelsuppe i , med godt brød på siden og en ramløg pesto.
  Claus Meyer kalder selv pestoen en universalopskrift, da du selv kan vælge de urter du har derhjemme - eller bedst kan lide - og bruge dem i stedet.

 • #madsammenhverforsig

  Live-stream med Jonas Astrup

  "Cæsar"-salat og bælgfrugternes verden

  Vi er endnu engang kommet med indefor hos vores mesterbager Jonas Astrup, men denne gang er det ikke bagvæk eller surdej vi skal lære om.
  Jonas Astrup har masser af viden om bælgfrugter, og her fortæller han om hvor mange varianter der egentligt findes, bl.a. flækærter, gulærter, brune ærter og mange flere. Vi lærer også om, hvad vi egentligt kan bruge de forskellige bælgfrugter, og små fifs og tricks til hvordan du håndterer dem.

Se Jonas' opskrift

Live-streams for uge 14

Mandag den 30. marts 
Claus og Jonas // Det daglige brød
Meyers Instagram klokken 16

Tirsdag den 31. marts
Rune Wehner // Kopnudler
Meyers Facebook kokken. 16

Onsdag den 1. april
Claus og Amine // ”Tandem cooking”
Meyers Instagram kl. 16

Torsdag den 2. april 
Mads Skibsby // ”Kaffe kombucha”
Meyers Facebook klokken 16

Fredag den 3. april
Maria // Kanelsnurre
Facebook klokken 16

Lørdag den 4. april
Claus og Mads Langer // Det kolde bord
Meyers Facebook klokken 10

Søndag den 5. april
Torsten Vildgaard // Frisk fisk
Meyers Facebook klokken 10