Køb årets julekalender og støt Joannahuset

I Meyers er vi mange, som elsker julen, og vi er glade for at kunne bidrage til andre menneskers julesammenkomster med vores værtskab, mad, opskrifter og gode råd. Med netop denne julekalender håber vi at kunne sprede lidt mere af den gode, gammeldags, papirbaserede julehygge i en tid, hvor mange af julens budskaber ellers lander digitalt i indbakken og på skærme blandt voldsom trængsel og alarm.

Salget af julekalenderen støtter Joannahuset - Danmarks første børne- ungekrisecenter

Julen er hjerternes fest. Langsomt samvær om bordet, hvor stemninger løftes og varmen stiger op i kinderne. Sådan er det bare ikke for alle børn og unge.

I sensommeren 2020 åbnede Joannahuset på Christianshavn. Danmarks eneste børne-ungekrisecenter, hvor børn og unge, der har brug for akut hjælp, kan finde omsorg, rådgivning og husly - 24 timer i døgnet, året rundt. I løbet af det første år har over 300 børn og unge, der er blevet udsat for overgreb og svigt i hjemmet eller på deres anbringelse, opsøgt Joannahuset for at få hjælp.

Overskuddet fra salget af vores julekalender giver Joannahuset mulighed for at ansætte flere varme, faglærte hænder til at drage omsorg og udøve værtsskab i det daglige. Vi håber, at du vil hjælpe os med at åbne lågerne til en bedre jul og hverdag for børn og unge i Joannahuset.

Ønsker du at yde et personligt ekstra bidrag til Joannahuset, så har du også mulighed for at blive frivillig.

Her kan du købe julekalenderen

Du kan finde julekalenderen i vores bagerier, deli, Meyers Madhus, SULT i Cinemateket, BLOX Eats, Meyers i Tårnet og Deilig i H.C. Andersens hus. Julekalenderen koster 75 kroner.  Du kan også bestille julekalenderen online nederst på siden her. 

> Læs mere om Joannahuset <

 • Julekalender

  Der gemmer sig store julegaver bag lågerne

  Præmier

  1. præmie: En middag med vin for to på vores nyåbnede restaurant Deilig i Odense, et besøg på H.C Andersens Hus inkl. privat rundvisning med museumsdirektør og H.C. Andersen-ekspert Henrik Lübker, en overnatning på Hotel Odeon. Værdi: 3.500 kr.

  2. præmie: Et valgfrit bage- eller madlavningskursus med for to personer i København eller Århus. Værdi: 2.590 kr.

  3. præmie: Vores nye, store kogebog og opslagsværk ’Meyers Jul’. Værdi: 399 kr.

  Trøstepræmie: En blandet bagværkspose med brød og kage fra Meyers Bageri. Værdi: 200 kr.

Find de forskellige juleikoner i kalenderen og vind

- HJERTE x 10 = 1. præmie
- STJERNER x 8 = 2. præmie
- TRÆER x 6 = 3. præmie
- JULEKUGLE x 5 = Trøstepræmie

Sådan får du fat på din præmie:
Er du så heldig at samle juleikoner nok til at vinde 1., 2. eller 3. præmien eller måske en af de velsmagende trøstepræmier, så skynd dig at sende os en mail på kommunikation@meyers.dk med et billede af din kalender sammen med dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Så sørger vi for at få præmien frem til dig enten med posten eller som gavekort på din e-mail.

Du skal kontakte os senest ved udgangen af februar 2022 for at gøre krav på din præmie. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Kommer du ikke forbi et af vores bagerier eller restauranter kan du også bestille julekalenderen her og få den sendt med posten. Prisen er 100 kroner (inklusiv porto). Udfyld formularen, så tager vi kontakt til dig.

Bestil julekalenderen

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.