Først skal træet spises

Hos Meyers Køkken holder vi fast i julens smage og stemninger, og spinder gamle klassikere og nye påfund helt op i den grønne top. Vi har samlet alle de bedste, grønne opskrifter til julen – faktisk hele 18 af slagsen – i en minikogebog, som vi forærer bort som en grøn og god gerning.

Du kan downloade Meyers Grønne Jul direkte på din tablet, telefon eller computer. Glæd dig til opskrifter på skønne højtidssalater, saftige rodfrugtsbøffer og hede simreretter til en kold tid. Måske du også har en grøntglad ven, der skal have hæftet tilsendt som en tidlig julegave?

Download minikogebogen Meyers Grønne Jul her.

 

I et grønt køkken, behøves en bestemt ingrediens ikke at være i centrum. I stedet kan diverse småretter i forskellige konsistenser, supplere hinanden.

Måske tænker du, at grøntsager og julemad er to uforenelige størrelse, men det kan sagtens lade sig gøre at lade planterne få hovedrollen ved julefrokostbordet. Her er det vigtigt at arbejde med konsistenser, krydring og tilsmagning, og have fokus på følgende, for at forløse grøntsagernes potentiale: 

  • Husk proteinkilderne som linser, bønner, nødder, quinoa osv.
  • Vælg grøntsager i sæson
  • Vær ekstra skarp på tilsmagningen og de umami-fyldte elementer, der sikrer tilfredshed og fylde i måltidet
  • Vær gavmild med krydderier og urter

Få flere gode tips og find vores bedste grønne opskrifter her.

 

 

Hver morgen i december sender vi dig en ny julegerning. 24 låger, der gemmer på saftige, lærerige, generøse og velsmagende oplevelser og fortællinger. Skriv blot ja tak i kommentarfeltet.

Tilmeld dig Julegerningen

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

* Ved at skrive mig op til nyhedsbrevet siger jeg samtidig ja til at modtage en daglig mail i en tidsbegrænset periode på i 24 dage i december. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen via direkte link i mailen.