En julefrokost i gave

I dagene mellem jul og nytår holder mange danskere julefrokost komplet med fællesskabsfølelse, god mad og varme kinder. Det er en tradition, som favner alle på tværs af livsveje og sociale skel – også dem som har det svært. Derfor har de gode folk fra Meyers Køkken valgt at sætte nytårsforberedelserne på pause for en dag og i stedet kokkere og udbringe en julefrokost lavet med omsorg og kærlighed til Reden København.

Reden blev oprettet i 1984 af KFUKs Sociale Arbejde og har siden fungeret som et frirum for kvinder i misbrug og prostitution på Vesterbro. I dag er Reden København både et være- og rådgivningssted, hvor kvinderne kan få en pause fra det hektiske miljø på gaden og få gratis rådgivning og støtte til at skabe en bedre livssituation for sig selv. I Reden København kan kvinderne få rådgivning, støtte og omsorg samt muligheden for overnatning i akutte tilfælde. Samtidig fungerer Reden i mange tilfælde som bisidder i kvindernes kontakt til offentlige myndigheder, og som generel brobygger mellem kvinderne og det sociale system. 

Reden drives til dels af private donationer. Selv om vores julefrokost måske kan skabe glæde for en dag, kan du selv være med til at gøre en forskel på den lange bane. Læs mere om Reden og mulighederne for at støtte op om KFUKs Sociale Arbejde ved at klikke her. 

Hver morgen i december sender vi dig en ny julegerning. 24 låger, der gemmer på saftige, lærerige, generøse og velsmagende oplevelser og fortællinger. Skriv blot ja tak i kommentarfeltet.

Tilmeld dig Julegerningen

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

* Ved at skrive mig op til nyhedsbrevet siger jeg samtidig ja til at modtage en daglig mail i en tidsbegrænset periode på i 24 dage i december. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen via direkte link i mailen.