Vi tidobler støtten til kulturmøder med mad

Siden august har du haft mulighed for at smage på klodens krydrede mangfoldighed med en serie Meyers-retter fra verdenskøkkenet, som hylder mennesker med dybe rødder og stolte traditioner. Hver ret er udviklet i tæt samarbejde med nydanske kollegaer og venner af huset, og hver solgt portion genererer en donation på 2 kr. til Verdenskøkkeninitiativet.

Verdenskøkkeninitiativet er en fond, som fejrer mangfoldigheden i Danmark ved at støtte projekter, der – med mad som middel - fremmer samtaler og samvær på tværs af kulturer. 

I dag, lørdag den 21. december, øger vi blusset under fællesgerningen og donerer helt ekstraordinært 10 kr. i stedet for 1 kr. pr. solgt ret til fonden, som administreres af Claus Meyers Melting Pot Foundation. Du spiser og støtter ved at smide en eller flere af verdenskøkkenretterne fra Meyers Food i kurven i din nærmeste Irma-butik eller online på Coop Mad 

Få et gastronomisk break fra den danske julemad, og oplev samtidig Noman Butts pakistanske butter chicken, Ali Qaisers indiske tikka masala, Mikkel Shafis libanesiske kødboller i tahin-sauce, Driss Amranis marokkanske kyllingetagine eller Mehran Zandians persiske gryderet. 

Hver morgen i december sender vi dig en ny julegerning. 24 låger, der gemmer på saftige, lærerige, generøse og velsmagende oplevelser og fortællinger. Skriv blot ja tak i kommentarfeltet.

Tilmeld dig Julegerningen

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

* Ved at skrive mig op til nyhedsbrevet siger jeg samtidig ja til at modtage en daglig mail i en tidsbegrænset periode på i 24 dage i december. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen via direkte link i mailen.