Brunch med dramatisk decemberrabat

Hvis du ønsker at gøre plads til den gode julemad i de nærtforestående helligdage, er den oplagte strategi ikke at småspise og faste. Tværtimod bør du forberede maven på madfesten, der venter forude.

For at støtte dig og dine nærmeste på vej mod målet, disker Café & Restaurant Ofelia i Skuespilhusets smukke foyer op med en solid datorabat denne søndag: 22% rabat på brunchbordet den 22. december. Der er med andre ord mere end 50 kr. at spare pr. snude på en juleformiddag fyldt med røget laks, dampende pandekager, udsøgte danske oste, økologisk hjemmebag, sprød bacon, forfriskende frugt og fairtrade-kaffe. Det er endda kun et lille udpluk af sagerne fra havnefrontens måske flotteste brunchbord. Du kan se beskrivelsen af det fulde brunchudvalg hos Ofelia ved at klikke her.

Den gavmilde og gastronomiske julegerning gælder alle, som allerede har sikret sig plads om brunchbordet nu på søndag den 22. december, men også dig, der når at reservere en eller flere af de resterende stole. Læs mere om Café og Restaurant Ofelia i Skuespilhuset, og book bord her.

 

Brunch hos Restaurant og café Ofelia

Hver morgen i december sender vi dig en ny julegerning. 24 låger, der gemmer på saftige, lærerige, generøse og velsmagende oplevelser og fortællinger. Skriv blot ja tak i kommentarfeltet.

Tilmeld dig Julegerningen

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

* Ved at skrive mig op til nyhedsbrevet siger jeg samtidig ja til at modtage en daglig mail i en tidsbegrænset periode på i 24 dage i december. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen via direkte link i mailen.