Små bagværker kan gøre store underværker

I disse dage dufter der af friskbagte småkager og gode gerninger i kantinen hos firmaet Aasted i Farum, som drives af Meyers Kantiner. Her har køkkenteamet bagt lækre julesmåkager, som sælges til husets ansatte i fine små gaveposer for 30 kr. pr. stk. Hele beløbet går ubeskåret til Dansk Folkehjælp, som bringer lys ind i en grå og presset hverdag for socialt og økonomisk udfordrede børnefamilier i Danmark ved bl.a. at uddele Julehjælp.

Ud over de 30 kr. fra Aasteds ansatte, matcher Meyers Kantiner med yderligere 30 kr. pr. solgt småkagepose, således at hver enkelt lille portion sprød juleglæde kan være med til at gøre en forskel for familierne på 60 kr. 

Salget af småkager i kantinen hos Aasted løber fra den 2. december indtil den 20. december. Bliver alle kageposerne solgt, vil Aasted og Meyers Kantiner i fællesskab kunne sende op mod 20.000 kr. afsted med pakkepost til Dansk Folkehjælp.

Siden 2006 har Folkehjælpens nødhjælp samlet ind til de mest fattige og udsatte børn i Danmark, så de har råd til gaver til børnene og penge til julemad.

I 2018 sikrede Dansk Folkehjælp julen for 11.000 socialt udsatte familier med børn i Danmark, og det vil de gøre endnu bedre i år. Læs mere om Dansk Folkehjælps vigtige arbejde her, hvor du også selv kan støtte det gode formål med en donation.

Hver morgen i december sender vi dig en ny julegerning. 24 låger, der gemmer på saftige, lærerige, generøse og velsmagende oplevelser og fortællinger. Skriv blot ja tak i kommentarfeltet.

Tilmeld dig Julegerningen

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

* Ved at skrive mig op til nyhedsbrevet siger jeg samtidig ja til at modtage en daglig mail i en tidsbegrænset periode på i 24 dage i december. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen via direkte link i mailen.

Meyers kantiner

Vi driver ikke bare kantiner, men er drevet af at hæve niveauet sammen med de mest ambitiøse virksomheder og institutioner i Danmark. Vores prisvindende kantiner bidrager med bæredygtighed, bundlinje og begejstrede medarbejdere, med en frokost der er dagens kulinariske højdepunkt. Med en kantineordning fra Meyers bliver maden på arbejdet en del af kernefortællingen omkring jeres arbejdsplads. 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?