Lad os alle hvede

Uanset om du har fået en gave i julesokken her til morgen eller ej, kan du i dag være en af de heldige der får en Meyers brødblanding ganske kvit og frit i en af vore fire københavnske bagerbutikker, samt i Meyers Deli.

Meyers Food er den del af vores familie, der står bag populære dagligvareprodukter som færdigretter, syltevarer, supper og æblemost. Det vi kværner mest ud af er dog de smukke mel- og brødblandinger til bageglade danskere – heriblandt vores hvedebolleblanding, som er den, vi pakker ind som dagens julegave. For at opnå den bedste kvalitet bruger vi forskellige hvedesorter i blandingen, som supplerer hinanden. Dyrkning af unik hvede af høj kvalitet er en udfordring i Norden, grundet vores våde klima. Derfor forudsætter hvede af høj kvalitet optimal pasning af markerne og hvedesorter. Vores hvede er passet og plejet til UG og det kan smages på brødet.

De mest morgenfriske kunder kan i dag glæde sig til at få vores brødblanding til hvedeboller med i indkøbsposen, når der handles bagværk. Julegerningen gælder så længe lager haves i Meyers Bageri på Classensgade, Amagerbrogade, i Store Kongensgade, Jægerborggade eller Meyers Deli på Gl. Kongevej. Læs mere om Meyers mel- og brødblandinger her.

Med Meyers brødblandinger gøres bagning let. Det eneste du skal gøre er at tilsætte vand og gær og noget tid efter indsætter tålmodigheden og efterfølgende nydelsen.

Så nemt kan du bage ølandshvedebrød

Hver morgen i december sender vi dig en ny julegerning. 24 låger, der gemmer på saftige, lærerige, generøse og velsmagende oplevelser og fortællinger. Skriv blot ja tak i kommentarfeltet.

Tilmeld dig Julegerningen

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

* Ved at skrive mig op til nyhedsbrevet siger jeg samtidig ja til at modtage en daglig mail i en tidsbegrænset periode på i 24 dage i december. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen via direkte link i mailen.