Meyers madglade farvelade ballade

Måske kender du scenariet? Du har taget ungerne med ud at spise, men de små maver knurrer så højt, at det overdøver tålmodigheden. Hysteri og hyperdrive må dulmes med en telefon eller tablet, selvom du egentlig mest havde set frem til spisetid fremfor skærmtid. Hos Meyers griber vi situationen anderledes an, og er for nylig gået old-school med en aktivitetsbog til medspiserpoderne.

Hæftet er fyldt med sidevis af maleopgaver, grøntsagstegninger, tosserier med tal, bogstavlege, affaldssortering (jo, den er god nok!), en rensdyr-rebus, børnevenlige opskrifter og en opfordring til at styrke madglæden på tværs af familiens generationer, syntes vi ikke, at traditionelle titler slog til. Derfor er samlingen blevet døbt ’Meyers Glade Farvelade Ballade’.

Dagens julegerning er en gave til alle børn og deres familier, der godt kunne bruge en omgang farvelade ballade til de stille juledage. På den måde får junior både kedsomhedsmodgift og madlæring på én og samme tid.

I dag kan du derfor hente hæftet gratis – også uden at spise med – hos vores spisesteder BLOX Eats på Slotsholmen, August B på Det Kongelige Teaters Gamle Scene, Meyers Deli på Gl. Kongevej, Enigma Kantina på museum for post, tele og kommunikation og Café & Restaurant Ofelia i Skuespilhuset. Er du mere til at downloade digitalt og printe juleglæden selv, kan du hente den ned her.

Hver morgen i december sender vi dig en ny julegerning. 24 låger, der gemmer på saftige, lærerige, generøse og velsmagende oplevelser og fortællinger. Skriv blot ja tak i kommentarfeltet.

Tilmeld dig Julegerningen

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

* Ved at skrive mig op til nyhedsbrevet siger jeg samtidig ja til at modtage en daglig mail i en tidsbegrænset periode på i 24 dage i december. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen via direkte link i mailen.