Du bærer boller frem, stolt på din bakke..

På Luciadag har Julegerningen sat sig for at sprede lidt lys i decembermørket i kraft af solidt og solgult bagværk. Præcis som martyren Lucia skabte lysglimt og håb for skjulte kristne i dunkle tunneller med flammende krone og tiltrængt mad. Til jul nu om dage behøver man heldigvis ikke gemme sig væk for at nyde godt af brødet, som Sankta Lucia sidenhen har lagt navn og historie til.

Selvom de safrankrydrede, svungne og sødmefulde boller har rødder i Sverige – hvor de hedder ’lusekatter’ - er der al mulig grund til at lufte broderskabsfølelsen og bage løs her i Danmark også. I dag får du en opskrift til husgerningen derhjemme i kraft af Meyers opskrift på Luciaboller. Klik her for at læse og bage med.

Luciadag hos Meyers Deli

Hos Meyers Deli står den også på Luciadag, hvor de bager godt og gult til glæde for gæsterne med afsæt i samme opskrift som ovenfor. Kom forbi til lunt bagværk på Gl. Kongevej, Frederiksberg.

 

Har du styr på anden til juleaften?

Traditionen tro kan du bestille økologiske franske frilandsænder i Meyers Deli. Ænderne er opdrættet i Pays de Loire i Vestfrankrig, hvor de har levet frit helt deres liv. Vægten på ænderne er 3 kg pr. styk og koster 485 kr. Bestil anden inden d. 20 december hos Meyers Deli. Ænderne kan afhentes fra d. 22. december fra klokken 14 eller d. 23. december indtil kl. 20.

Hver morgen i december sender vi dig en ny julegerning. 24 låger, der gemmer på saftige, lærerige, generøse og velsmagende oplevelser og fortællinger. Skriv blot ja tak i kommentarfeltet.

Tilmeld dig Julegerningen

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

* Ved at skrive mig op til nyhedsbrevet siger jeg samtidig ja til at modtage en daglig mail i en tidsbegrænset periode på i 24 dage i december. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen via direkte link i mailen.