Fra os til dig: Verdenskøkkenet i en pose

Dagens gerning er en flot julegave fra Meyers Food: En gratis mulepose med eksotisk print skabt som en støtte til Verdenskøkkeninitiativet. Verdenskøkkeninitiativet er en fond, som fejrer mangfoldigheden i Danmark ved at støtte projekter, der – med mad som middel - fremmer samtaler og samvær på tværs af kulturer.

I posen finder du også et hæfte med opskrifter bag verdenskøkkenretterne fra Meyers, som forhandles i Coop og Irma. Dermed kan du give den klassiske, danske julemad modspil i hjemmekøkkenet med en persisk gryderet, indisk tikka masala, pakistansk butter chicken, libanesisk kafta tahin eller marokkansk kyllingetagine. Retterne udviklet i samarbejde med gode venner og Meyers-kollegaer, som alle har oprindelseslandene og deres madkulturer som hjerteblod.

Gaven komplet med mulepose og opskriftshæfte fra Verdenskøkkenet kan afhentes i dag hos Meyers Deli på Gl. Kongevej. Der er gjort er par hundrede pakker klar, og når gavesækken er tom, kan du trøste dig ved at købe en af retterne fra hæftet færdiglavet med hjem fra deli-disken.

Læs mere om Meyers verdenskøkkenretter i Coop og Irma her.

Hos Meyers Food har vi igennem de sidste 25 år vist veje til større velsmag. Vores dygtige kokke kommer fra hele verdenen, og det afspejler sig i vores middagsretter, som er en serie af velsmagende middagsretter med inspiration fra flere verdensdele, lavet fra bunden og med gode råvarer. Når du i ny og næ ikke når at lave aftensmaden selv, kan du stadig sætte dig til bords med mad af god smag og høj kvalitet. Find alle vores middagsretter her

Hver morgen i december sender vi dig en ny julegerning. 24 låger, der gemmer på saftige, lærerige, generøse og velsmagende oplevelser og fortællinger. Skriv blot ja tak i kommentarfeltet.

Tilmeld dig Julegerningen

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

* Ved at skrive mig op til nyhedsbrevet siger jeg samtidig ja til at modtage en daglig mail i en tidsbegrænset periode på i 24 dage i december. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen via direkte link i mailen.