En ekstra julegave i bagerposen

Bag decembers første låge, gemmer sig en dejlig gave, som forener husgerning med den gode gerning. I dag og kun i dag lægger Meyers Bagerier en gratis portion peberkagedej i posen, når du handler brød og bagværk. Brug peberkagedejen til at lave spiselig pynt med snirklede glasurdesigns, der er lige til at hænge op i vinduet med pyntebånd, tril pebernødder i kræmmerhusvis eller byg et vaskeægte peberkagehus komplet med samtalekøkken og julestuer en suite i selskab med familie eller gode venner. Gælder hos Meyers Bageri i Jægersborggade og Classensgade, samt på Amagerbrogade, Store Kongensgade og i Meyers Deli på Gl. Kongevej så længe lager haves.

Peberkagens historie

Pebernødder – eller peberkager, som man tidligere kaldte dem – er blandt de danske kager, der kan spores længst tilbage i tiden. De er blevet bagt siden middelalderen. Og først fra engang i 1700-tallet har de forvandlet sig til et særligt juletidsbagværk, ellers har man smidt dem i ovnen året rundt. Ordet ’peberkager’ dækker ikke bare over kager med peber i, men over kager med alskens krydderier i, fordi ’at pebre’ forstås som at krydre i det hele taget. Der er også godt med krydderier i mine pebernødder her – deriblandt hvid peber.

Julesortiment i Meyers bagerier og Meyers Deli

På hylderne i vores bagerier og Meyers Deli finder du som altid et bredt sortiment af julelækkerier. Honningsnitter med fyld af smørcreme og æblekompot og overtrukket med et tykt lag mørk chokolade, mandelcroissant med stykker af appelsin og smørbagte, klassiske julesmåkager er kun et udpluk af vores julesortiment. Læs mere om hele sortimentet her.

Følg med i hvad vi har på hylderne i Meyers Bageri på Instagram.

Hver morgen i december sender vi dig en ny julegerning. 24 låger, der gemmer på overraskende, lærerige og velsmagende oplevelser og fortællinger. Skriv blot 'ja tak' i kommentarfeltet.

Tilmeld dig Julegerningen

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

* Ved at skrive mig op til nyhedsbrevet siger jeg samtidig ja til at modtage en daglig mail i en tidsbegrænset periode på i 24 dage i december. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen via direkte link i mailen.

Vores kager er bagt med økologisk smør og mel, ægte vanilje, den bedste chokolade, marcipan med en tårnhøj mandelprocent og en række andre gode sager, der sikrer, at vores julebag smager, som julebag skal.